9.00 AM

En ole aamuihminen. Jos herään ilman herätyskelloa ennen kello yhdeksään aamulla niin asiat ei ole kohdallani hyvin. Silloin yleensä herään painajaiseen tai ahdistavaan oloon. Näen todella vahvoja ja aidon tuntuisia painajaisia, jotka lääkärin mukaan johtuu uudesta lääkkeestä. Viime kesästä asti olen nukkunut yöni todella huonosti. Voin nousta keskellä yötä ylös syömään jogurttia ja menen takaisin sänkyyn. Aamulla kun pitäisi herätä niin en minua väsyttää hirveästi. Minua ei kuitenkaan haittaa tämä vaan pidän asiaa positiivisena asiana. Jos minua väsyttää aamulla niin en koe heti silmät avattuani ahdistuksen oireista. Täällä ollaan menty vuoristorataa ja rehellisesti en usko, että koskaan totun siihen. Kesän jälkeen olen ollut todella kiitollinen päivistä milloin minua haukotuttaa ja väsyttää. Osaan arvostaa taas  alivireys tilaa huomattavasti enemmän. Jostain syystä minua myös pelottaa aivan hirveästi herätä ennen kello yhdeksää aamulla. Kestän jotenkin vielä kello kahdeksan herätyksen. Jos herään viiden- seitsemän aikaa, ilman että minulla olisi meno johonkin minua pelottaa todella paljon. En tiedä tarkalleen miksi pelkään sitä, mutta on minulla pieni aavistus miksi näin on. Siitä en viellä halua tänne kirjoittaa. Haluan käydä psykoterapeuttini kanssa asia läpi ja ymmärtää asiaa enemmän, ennen kuin avaan asiaa täällä.

 

Leave a Reply