ALTEYA…

Luonnonkosmetiikka on viennyt sydämeni. Varsinkin ihonhoitotuotteiden saralla. Ihonhoitoni oli pitkään asia mikä ei saannut tarpeeksi huomiotani ja sen kaipaamaa hoitoa. Nyt olen vihdoin oppinut lisäämään aamuun ja iltaan ihonhoitorutiinit. Sain Pretty.fi verkkokaupalta Alteya lunnonkosmetiikkaa testiin ja olen todella tyytyväinen tuotteisiin. Aloitetaan pakkauksista. Rakastan kauniita pakkauksia ja arvostan, että niihin on käytetty aikaa ja visuaalista silmää. Yllätyksenä ei varmaan tule, että minimalistinen pakkauksien look mielyttää silmääni kovin ja sitä Alteyan pakkaukset ovat. Alteya on perheyritys, joka on perustettu  vuonna 1999. Alteya kasvattaa raaka.asineet itse omassa ruusulaksossaan Bulgarissa. Puhun luonnonkosmetiikasta niin on selvää, että raaka- aineet ovat puhtaita ja luonnollisia.

Kirkastava ihonpuhdistusaine Rose&Mullein.

Koin että puhdistusaine oli hellä ja kermamainen. 34-vuotias ihoni kaipaa hellää puhdistusta ja sitä Alteyan ihonpuhdistusaine on. On aivan ihanaa huomata pesevänsä epäpuhutauksia tuotteella, joka tuntuu iholla kosteuttavalta voiteelta ja sain samalla ihon puhtaaksi ilman kiristävää jälkitunnetta.

Kosteuttava kukkaisvesi Rose&Mullein.

Kukkaisvesi imeytyi ihoon nopeasti ja jätti kosteutetun tunteen. Samalla se lupaa puhdistaa epäpuhtauksia. Tästä tuotteesta minun on vaikeaa sanoa muuta, kun että se jättää kosteutetun tunteen iholle. Ihollani ei ole kaueasti epäpuhtauksia niin on vaikeaa verrata miten sen toimii epäpuhtauksien hoitoon.

Irisoiva Seerumi Rose& Mullein.

Positiivisena yllätyksenä seerumi ei ollut kirkasta vaan kermaisen valkoista. Seerumien kanssa onnistun aina laittamaan kasvoille likaa tuotetta ja olenkin useasti levityksen jälkeen kylpyhuoneessa painelemassa pyyhettä kasvoilleni, jotta saan ylimääräisen tuotteen iholta pois. Irisoivan seerumin kanssa tätä ei tapahtunut. Seerumi imeytyi nopeasti ja tuntui iholla samettisen pehmeältä. Huomasin kuinka kauniisti iho säteili tuoteen levitiyksen jälkeen. Kesällä en kaipaa meikkiä iholle niin tätä käyttäessä en myöskään meikkiä tarvitse. Ihon oma kaunis kosteutettu iho riittää kesäisin minulle vallan mainiosti.

Puhdas Kasvovoide Rose& Mullein.

Purkki sisältää kermaista voidetta, joka levittyy hyvin ja imeytyy myös nopeasti. Olen tottunut purkeissa oleviin rasvoihin, joten tämä tuote tuntui kaikista kotoisemmalta. Olen käyttänyt tuotetta myös keskellä päivää. Tuotetta tarvitsee todella vähän, joten se on riittoista.

Nämä neljä tuotetta ovat selvasti tuonneet iholleni kosteutusta ja huomaan ihoni olevan kimmoisampi. Alteya tuotteet ovat tuonnut iloa tämän ikävän maailman tilanteen aikana. Ihon hoito on nyt yksi tärkeä tapa tuoda itselleen hemmoittelua ja samalla unohtaa hetkeksi maailman murheet. Pretty.fi sivulta löydät täältä  kaikki nämä neljä tuotetta edullista tarjouksesta.

Pretty.fi verkkosivuilla tosiaan myydään myös luonnonkosmetiikka. Sieltä löydät luonnonkosmetiikan omasta sivupalkista. Sen alta löydät brändejä, kuten Balm Balm, Bagongo, Geisha, Evoleve, Lily Lolo, Dabba ja tietenkin Alteya Organicks. Löydät sieltä myös miehille Mr.Bear Family tuotteet.

Tuotteet saatu testiin: pretty.fi

Leave a Reply