AUTUMN DEPRESSION…

Rakastan syksyä, mutta syksyn tuoma valon puutteen masennus on jotain mitä vihaan yli kaiken. Yritän ajatella positiivisesti ja keksiä mahdollisemman paljon pientä tekemistä. Miten saat siis syksyn tuoman masennuksen helpotusta ? Tässä muutama vinkki mitä itse yritän tehdä mahdollisemman paljon.

  1. Syksy on hyvää aikaa hankkia mahdollisemman paljon luettavia kirjoja ja paneutua niihin ennen nukkumaan menoa.
  2. Erinlaiset teet tuovat pientä piristystä pimentyviin iltoihin ja jos vaan panostat laatu teehen niin terveys vaikutukset myös näkyvät kehossa.
  3. Erinlaiset tuoksu kynttilät tuovat rauhallista tunnelmaa. Meillä ei vielä kynttilöitä polteta, sillä pelkään että poikani käy niihin käsiksi. Siksi käytössäni on vartalo öljy , jonka pitäisi rauhoittaa mieltä.
  4. Voit vihdoinkin käpertyä paksuihin neuleisiin ja haalia uusia kauniita yksilöitä kaappiisi. Voit myös vihdoinkin kerrospukeutua mikä on minusta ainakin syksyn parhaimpia puoli muodin saralla.
  5. Halloweenia tuo myös yhden ihanan piristyksen syksyyn. Itse ainakin odotan, että pääsen käyttämään visuaalista silmää omanlaiseen kurpitsa  teokseen.
  6. Jos olet yhtään joulu ihminen niin nyt voi ihan hyvin jo suunitella tulevaa joulua ja aloittaa hyvissä ajoissa lahjojen ja koristeiden oston tai teon.
  7. Askartelu, neulominen tai mikä vaan pieni näprääminen tuo syksyn iltoihin iloa. Jos et ole näppärä sormistasi niin palapelit ja legot eivät ole pelkästään lapsille.
  8. Pitää kerran viikossa sauna illan, jonka jälkeen iltaa jatketaan leffan merkeissä.
  9. Voit vihdoinkin pukeutua pyjamaan. Itse tilasin itselleni uuden pyjaman ja odotan innolle sen saapumista postiin.
  10. Kevyt liikunta pari kertaa viikossa piristää kummasti. Kovin olen yrittänyt potkia itseäni kävelylle. Vältän asfaltti kävelyä ja suosin kauniissa luonnon maisemissa kävelyä.

Kuvissa ei tietenkään näy kauniita neule asua, sillä olen yllättäen taas jäljessä kuvien muokkaamis saralla. 😀

 

 

 

Leave a Reply