BAGUETTE…

Lasken päiviä milloin mieheni kesäloma alkaa ja aiomme suunnata välittömästi Mathildedalin Kyläleipuriin maistelemaan mahdollisemman monta eri leipää ja tietysti Kyläleipurin pizzaa.  Ne jotka ovat missanneet ensimmäisen postaukseni Kyläleipurin tuotteista niin kerron nyt lyhyesti, että leivät ovat leivottu hapantaikinajuureen, käytetty lähellä tuotettuja jauhoja, puhdistamattonta merisuolaa ja puhdasta vettä. Voit lukea aikaisemman postauksen täältä  tai suunnata suoraan kyläleipurin kotisivuille tästä.


Kyläleipurin omistaja Elina tarjosi minulle mahdollisuuden tulla uudestaan maistamaan hänen tekemäänsä pizzaa, joka on viennyt sydämeni. Kolmisen viikkoa sitten minun piti viedä mieheni ja lapseni pizzalle, mutta lopulta otin mukaani  kummityttöni. Mieheni vietti viikonlopun ylitöissä ja ajattelin, että tämä on loistava mahdollisuus tutustuttaa kummityttö Mathildedalin salaisuuksiin. Elina toi pöytään kauniin leikkuulaudan mikä oli täynnä kauniisti aseteltuja pizza palasia. Kaksi naista tuli välittömästi kyselemään mistä noin herkullista pizzaa saa ja innokkaana neuvoin  suuntaamaan Elinan pieneen, mutta niin suloiseen tilaan. Emme mitenkään jaksaneet syödä kaikkea kahdestaan ja sain yllättää mieheni parilla pizza palalla viemällä hänelle ne evääksi töihin. Nyt miehenikään ei ihmettele miksi hehkutan Kyläleipurin Elinan pizzaa niin paljon.


Jos teillä on kesäloma suunnitelmat vielä auki ja haluatte päästä kokemaan parhaita makuelämyksiä niin kehotan suuntaamaan Mathildedaliin. Löydätte sieltä kansallispuiston missä on mahtavia luontopolkuja ja voitte niiden jälkeen suunnata hyvällä omatunnolla herkuttelemaan ihaniin pieniin kahviloihin ja tutkimaan mitä kaikkea Mathildedalin ruukin tehtaan kylä voi  teille tarjota. Lupaan, että ette pety.

 

P5207476

P5127112

P5207480

P5277881

P5237645

 

 

Leave a Reply