BIT OF SUMMER…

 

TALVI VOI VÄLILLÄ TUNTUA PIMEÄLTÄ JA MASENTAVALTA. TÄMÄN TALVEN AIKANA OLEN LÖYTÄNYT KEINON TUODA PIENEN PALAN KESÄÄ SISÄTILOIHIN. OLEN JOKA VIIKKO HANKKINUT KUKKASIA PAIKKALLISESTA KUKKAKAUPASTA JA VOI KUINKA PALJON PIENI MÄÄRÄ VIHREYTTÄ VOI TUO MIELEEN ILOA. ITSE EN NIIN VÄLITÄ KAUHEAN VÄRIKKÄISTÄ KUKKASISTA JA ENEMMÄN OLENKIN HANKKINUT VIHERKASVI KIMPPUJA. OLEN GOOGLETTANUT ERINLAISIA KAKTUKSIA JA AJATUKSENA OLISI HANKKIA NIITÄ UUSIIN PUISIIN KUKKAPURNUKOIHINI. PEIKONLEHTI, ALOE VERA JA ERINLAISET PALMUT OVAT OMASSA SUOSIOSSA. SILTI YRITÄN JATKUVASTI ETSIÄ UUSIA  VIHERKASVEJA GOOGLETTAMALLA JA PINTERSESTIÄ SELAILEMALLA. JOS EN OLE LÖYTÄNYT KASVIN NIMEÄ NIIN OLEN OTTANUT SCREENSHOTIN JA KÄVELLYT KUKKAKAUPAAN KYSYMÄÄN KASVIN NIMEÄ. EN OLE KUMMOINENKAAN VIHERPEUKALO  JA VÄLILLÄ OLEN JOUTUNUT HEITTÄMÄÄN KUOLEITA VIHERKASVEJA KOMPOSTIIN. OLEN SILTI TODELLA YLPEÄ, ETTÄ OLEN SAANUT KAKSI PEIKONLEHTEÄ ITÄMÄÄN JA ODOTAN INNOLLA NIIDEN TULEVAA KOHTALOA…

KERROIN TÄSTÄ ÄIDILLENI VIIME VIIKOLLA JA HÄN MUISTUTTIKIN KUINKA HÄN ENNEN OSTI  JOKA PERJANTAINA KUKKAKIMPUN KOTIIMME. EN OLISI MUISTANUT TÄTÄ OLENKAAN ELLEI OMAT KIMPUT OLISI TULLUT PUHEEKSI…

valkonen-paita

 

valko12

valk2

valko17

 

 

 

 

 

Leave a Reply