DO I miss ALCOHOL

Niin kuin moni teistä varmaan muistaakin niin en käytä alkoholia oikeastaan laisinkaan mielenterveyteni vuoksi. Alkoholi voi rentouttaa, mutta krapula lisää ahdistuksen oireita. Viime vuonna taisin juoda yhden lasin viiniä ja olin siitäkin jo pienessä humalassa. Humalatila pelottaa minua niin olen jättänyt alkoholin pois melkein kokonaan pois. Uskallan juoda yhden juuri ja juuri viinilasin ja sekin ei useimmiten ole sen arvoista. Alkossa on suuri valikoima alkoholittomia tuotteita, mutta täällä alueella ei ravintoloissa ole kun yksi alkoholiton vaihtoehto jos laisinkaan. Tässä kuvassa käytän jääteetä ja se toimi kuvissa oikein hyvin. Moni kuvaaja käyttää kahvikuvissa coca-colaa ja cappuccinon vaahto tehdään tiskipesuaineesta. Tätä tapaa käytetään myös, kun harjoitellaan tekemään eri cappuccinon kuvataidetta.

ONKO MINULLA IKÄVÄ ALKOHOLIA ?

Rehellisesti ei. Olen käynyt läpi minun elämäni ajat milloin alkoholi oli vahvasti mukana viikonloppuisin ja usein myös viikolla. En pidä siitä ihmisestä laisinkaan. Känni Kaika kyllä toi naurua muille ,mutta samalla olen satuttanut nuoruudessani monia rakkaista ihmisiä olemalla humalassa. Oli aikoja, kun heräsin aamulla ja en muistanut puoliakaan illan tapahtumista. Olen myös herännyt vääristä paikoista mihin en edes muistanut menneeni. Kännyköitä on reissuilla hävinnyt kolme kappaletta ja paljon muutakin. Vaikka olen pitänyt hauskaa nuorena niin en koe, että se olisi tarvinnut sitä määrää alkoholia. Häpeän monia asioita mitä olen tehnyt ja en ole niistä ylpeä. Joskus minun railakkaat reissut tulevat puheeksi ja vaikka nauran osalle niin koen suurta häpeää niistä. Asioita en enää voi muuttaa, mutta olisin minun mielestä hyvin kylmä ihminen jos en häpeisi sitä, että olen myös teoillani satuttanut ihmisiä.

Millaisia kokemuksia/suhde teillä on alkoholin kanssa ?

 

 

2 responses to “DO I miss ALCOHOL”

  1. Sanna Sanna says:

    Saman tyyppinen hankala suhde alkoholiin. On myös häpeää. En ole päässyt noin hyvin yli siitä. Onnea sinulle! Miten vähensit/lopetit?

    • Marika Loimulahti says:

      Mulle riitti se yksi kerta, kun join liikaa ja krapula aiheutti kauhean paniikkikohtauksen. Se herätti ja sen tajusin, että alkoholi ei tuo mun elämään mitään hyvää.

Leave a Reply