DRINGS IN LIVING ROOM…

Terho on todellakin living room goals. Rakastan miten he ovat sisustaneet ravintolan olohuone tyyliin, joka kutsuu sinut istumaan iltaa. Itse en juo, mutta Terho onneksi tarjoaa laadukkaita erikoiskahveja ja muita alkoholittomia juomia. Jos Mikan aikataulut eivät ole liian täynnä niin tarkoitus olisi käydä sunnuntaina maistamassa uusia alkoholittomia juomia. Tälläistä ravintolan sisustusta osaa arvostaa paljon enemmän, koska tämän kaltaisia paikkoja on hyvin harvassa täällä päin. Täältä pääset tutkimaan Terhon omia nettisivuja…

Tarkoitus olisi saada tämän kuun aikana omat sisustukseen tarkoitetut kitarat seinille. Minulle ei olisi varmaan ikinä tullut mieleenkään ripustaa kitara seinälle, ennen kuin näin idean Terhon seinällä. Onneksi Mika osaa hieman soittaa niin kitaran omistaminen ei tunnu niin hölmöltä.

Minulle tulee akustisesta kitarasta automaattisesti mieleen edesmennyt kummi- setäni. Muistan kuinka hän soitti mökillä kitaraa ja lauloi suomalaisia kappaleita. Nykyään kitaran omistaa hänen tyttärensä, jonka kanssa ollaan koettu paljon.

 

 

 

onetoo

too

tre

Leave a Reply