EVOLVE…

Sain Nelysian hyvinvointi ja luonnonkosmetiikka verkkokaupasta ihanan paketin. Nelysian Nina tekee  hyvinvoinnin verkkovalmennuksia ja antaa myös instagram sivuilla paljon tietoa myös ilmaiseksi. Ninalle on tärkeää, että kotoa ei löydy kymmeniä purnukoita vaan keskittyy muutamaan luonnonkosmetiikka brändiin. Evolve on yksi niistä. Enkä ihmettele sitä olenkaan, sillä olen itse myös ollut hyvin tyytyväinen Evolven tuotteisiin. Evolve ei siis ole täysin uusi brändi vaan olen kokeillut muutamia tuotteita jo entuudestaan.Saatu tuotepaketti sisälsi kaksi Evolven tuotetta ja nyt esittelen teille ne.  

Testiin pääsi Evolven itseruskettava  ja silmänympäryysseerumi. Evolven kevyseti itseruskketava  kermamainen rasva imeytyi nopeasti ja iholle jäi kosteutettu tunne ilman limaista oloa. Seuraavana aamuna iholla oli kaunis päivetys. Evolve ruskettaa astettain, joten lopputulos on luonnollisen kaunis rusketus. Evolven itseruskettava tuoksui myös miellyttävältä. Yleensä itserusettavissa on pistävä tuoksu. Tuote on todella riittoisaa, joten tämä pullo kestää monta käyttökertaa.

Evoleven silmänympäryysseerumi levitys on helppoa pakkauksessa olevan hopeisen pallorullan kanssa. Tuotetta voi säilyttää jääkaapissa tuomaan viileyttä iholle.Tuote sisältää hyaluronihappoa, joka silottaa ihon.  Minulla on todella kosteet silmät ja yleensä seerumit jollain ihmeet kumman tavalla pääsevät kulkeutumaan silmään. Seurauksena on kirvelevät silmät. Evolven kanssa tätä ei tapahtunut.    Olen nyt käyttänyt tuotetta kolme viikkoa ja olen todella myyty. Seerumi on tehokas, mutta ihanan ohut.

 

Tuotteet saatu : Nelysian verkkokaupasta.

Leave a Reply