FACTS ABOUT…

MEEEEEEE!!!

1.  Minulla on hyvin epämukava olo kameran edessä. Asia ei aina ole ollut näin vaan epäonnistunut tfcd kuvausten jälkeen minulle iski paniikki epäonnistumisesta.

2. Rakastan shoppailla kirpputoreilla ja kukkakaupoissa. En melkein ikinä käy viereisessä kaupungissa olevassa ostoskeskuksessa vaatekaupoilla. Tilaan kaikki vaatteeni netistä.

3. Täytin juuri 34-vuotta ja tähän menneessä olen hoitanut ihoni todella huonosti. Perus Nivean sininen peltipurkki on ollut minulla käytössä nuoresta saakka. Tähän täytyy tulla muutos.

4. En osaa meikata. Luulisi, että meikkaaminen ja piirtäminen kulkevat käsi kädessä, mutta eiiiii.

5. Inhoan yksinoloa. Perheeni seura on parasta seuraa. Pelkään jo nyt milloin lapseni ei halua enää viettää perheen kesken aikaa ja kaverit tulevat tärkeämmiksi. Voi minun aviomies parkaa. Tulen olemaan hänessä kiinni, kuin punkki.

6. Minulla on ikävä lastani, kun hän on esikoulussa. Jos jostain syystä en kerkeä kotiin, ennen kun poikani nukahtaa tunnen oloni kurjaksi. Kömmin hänen viereensä ja silitän hänen hiuksia ja pehmeää ihoa.

7. Mieheni on paras ystäväni. Hän ymmärtää minua ja me puhumme aivan kaikesta. Yritämme olla kiinostuneita toistemme harrastuksista. Tämä on meidän neuvo miten pitää parisuhteesta huolta. Tämä ei ole helppoa, sillä ajatukseni voivat harhailla ja sen vuoksi sen eteen pitää tehdä töitä.

8. Minulla on hyvin epäterveellinen suhde vartalooni. Tämä puhkesi, kun sain laihdutettua raskauskilot pois ja homma lähti lapasesta.

9. Minulla on todella huono oma tahto ja minua on helppo pompotella. Sen vuoksi olen eliminoinut elämästäni kaikki tällaiset ihmiset pois.

10. Minusta on tullut sairauden ja varmasti myös  iän myötä  hyvin araksi  uusien ihmisten kanssa.

11. Pelkään ihan hirveästi ambulanssin ääntä. Ensimmäiset ajatukset ovat onko minun äidille tai pikkuveljelleni tapahtunut jotain. Ennen soitin samantien heidän perään. Olen onneksi päässyt tästä tavasta eroon.

12. Inhoan itkeä muiden edessä. Itken mielummin yksin pihalla ja yritän peittää kaikki todisteet kasvoiltani.

13. Rakastan askartelua. Askartelemme poikani kanssa useasti. En pysty sietämään Paavo Pesusieni piirettyä, mutta jostain syystä rakastan piirtää Paavo Pesusieni hahmoa.

14. Tykkään hassutella ja en oikeastaan osaa häpeä itseäni.

15. Nämä eivät varmasti tule ylläyksenä 😀 Rakastan valokuvaamista, sisustamista ja muotia. On ihanaa päästä toteuttamaan omaa visuaalista näkemystä.

16. Olen 99 prosenttisesti ylitarkka persoona.

17. Minulla on palava halu auttaa muista mielenterveys potilaita. Tiedän kuitenkin omat voimani ja rajani.

18. Kaivan nenääni. KYLLLÄ. Enkä edes häpeä sitä.

19. Luovuin omasta pehmolelusta vasta vuosi sitten. Poikani haluisi sen palavasti.  Olin saanut sen entiseltä poikaystävältäni. Kerroin pehmolelun alkuperästä miehelleni niin hän ei siltikään halunnut minun luopuvan siitä. Me olimme antaneet pehmolelulle uuden merkityksen. Se ei ollut exäni antama lahja vaan täynnä muistoja meidän suhteemme alkutaipaleesta. Suhteemme alussa mieheni leikki, että nalle kävelee ja pusuttelee minua. <3

20. Vaikka mieheni inhoaa, että juon hänen mukista niin teen sitä silti salaa 😀  Luuleeko hän että minulla on tyttöpöpöjä. Rakas jos luet tämän niin juot joka aamu mukista mikä on täynnä minun tyttöpöpöjä. 😀 Ole hyvä 😀

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply