FLOWER BATH…

Kukka jalkakylpy oli aivan ihana. Se ruokki minun visuaalista silmää ja oli samalla todella rentouttava kokemus. Rakastan laittaa esille kauniita kokoonpanoja ja täytyy kyllä myöntää, että tästä pidin erityisen paljon.  Ne hetket kun hemmottelen itseäni niin haluan sen myös näyttävän hyvältä, jotta saan siitä hetkestä kaiken irti. Monet teistä tietääkin, että elämäni on hyvin rajoittunutta mielenterveyteni vuoksi. Joten minun on tehtävä paljon asioita kotona ja olen pyrkinyt siihen, että kotona  ympärilläni on kaunis ja inspiroiva tila. Olen onnistunut suht hyvin toteuttamaan sen, vaikka meillä ei ole kauheasti tilaa kotona.

Olen nyt nauttinut jalkakylvyistä ja löydät aiemman postauksen missä on neuvon miten teet maitojalkakylvyn kotona. Jalkakylpyjä voi tehdä niin monella eri tavalla ja se tekee siitä vielä mielenkiintoisemman kokemuksen. Sinun ei tarvitse aina käyttää samaa tapaa vaan mielikuvituksella ja maalaisjärjellä saat loihdittua, vaikka kuinka monta erinlaista kylpyä. Sinun ei välttämättä tarvitse erikseen ostaa mitään vaan voit löytää keittiöstä tarvittavat aineosat. Myös omalta pihalta on mahdollista kerätä myrkyttömiä kasveja.

Tänään ajattelin nauttia jalkakylvystö illalla. En tarkalleen tiedä millaisen kylvyn teen, mutta ajattelin käyttää aloeveraa mitä voi käyttää myös sisäisesti.

Leave a Reply