GIANVITO ROSSI…

Kello oli yksi yöllä, kun pistin Gianvito Rossi Kim sandaalit tilaukseen. Tässä vaiheessa olin etsinyt kolme tuntia juuri näitä korollisia sandaaleja omalla koolla. Tuntui, että joka paikasta juuri minun kokoni oli loppuunmyyty. Olin jo luovuttamassa , kun vihdoinkin löysin oman koon.  Tilauksen jälkeen tärisin ja unikaan ei meinannut tulla. Vaadin kengiltäni paljon ja niissä on oltava jotain erikoista mikä tekee ne ainutlaatuiseksi. Nämä kengät todellakin omaavat kaikki vaatimukseni. On sanomattakin selvää, että Gianvito Rossi kengät ovat patentoitua laadukasta kiiltonahkaa. Rakastuin näihin kenkiin sen vuoksi, että ne omaavat two in one yksityiskohdan. Sain upeat klassiset  korolliset straphy sandaalit, joista löytyy teräväkärkisten  avokkaiden   pohjan muotoilu.


Kengät saapuivat kotiin sadepäivänä piristämään mieltäni. Ennen paketin avaamista kävelin rauhattomana edes takaisin asuntoamme. Mitä jos ne eivät olekaan hyvät jalassa tai pahinta mitä jos koko ei olekaan sopiva ? Kaikki pelot olivat kuitenkin turhia, sillä ne olivat juuri sitä mitä odotin.


These shoes are pure art.  It`s like you have  two in one shoes. You got these beautiful high heel sandals with the sharp pointy pump detail.

P7101121

 

 

 

 

Leave a Reply