I WILL FACE IT…

OLEN LUKENUT PSYKOTERAPIA KIRJAN VIIDEN VUODEN MONESTI. TÄNÄÄN SELASIN KIRJAA VIIDETTÄ KERTAA, KUN YRITIN ETSIÄ MITÄ ODOTAN PSYKOTERAPIALTA ? MITÄ HALUAN JA MITÄ EN HALUA ? OLEN MIETTINYT JA MIETTINYT MIKSI AHDISTUS ON OTTANUT MINUSTA NÄIN KOVAN VALLAN JA SYYTÄ MIKSI TILANI ON NÄIN HUONO. KIRJAA SELATESSA LÖYSIN KOHDAN MITÄ EI KANNATA TEHDÄ JOS HALUAA SELVITÄ AHDISTUS JA PANIIKKIHÄIRIÖSTÄ. HUOMASIN, ETTÄ OLEN KOKO TALVEN JA KEVÄÄN TEHNYT KAIKKI VIISI KOHTA MITÄ EI SAISI TEHDÄ. TAJUSIN, ETTÄ OLEN OLLUT “PAREMMASSA KUNNOSSA” VAIN SIKSI, ETTÄ OLEN PAENNUT SAIRAUTTANI. OLEN PITÄNYT ITSENI NIIN KIIREISENÄ JA TEHNYT KAIKKENI SIVUUTTAAKSNI KAIKKI AHDISTAVAT OLO TILAT. OLEN VÄLTELLYT AHDISTAVIA PAIKKOJA JA ELÄNYT OMASSA KUPLASSA. OLEN VÄLTELLYT SAIRAUTTANI. OLEN JÄRJESTÄNYT MEIDÄN ELÄMÄN NIIN, ETTÄ OLEMME VÄLTELLEET KAIKIN TAVOIN PAIKKOJA MISSÄ AHDISTUS VOI OTTAA MINUSTA OTTEEN. MIKSI ? SIKSI ETTEN HALUA KOHDATA SITÄ. OLEN VÄLTELLYT KAIKKIA SOSIAALISA TAPAHTUMIA JA PELÄNNYT ETUKÄTEEN MITÄ VOI TAPAHTUA. VOI KUINKA OLISIN PAREMPI KIRJOITTAMISESSA JA OSAISIN KERTOA MITEN OLEN ITSE KAIVANNUT ITSELLENI KUOPPAA….ENÄÄ EN PAKENE! NYT ON AIKA KOHDATA PELOT, VAIKKA KUINKA VAIKEALTA SE TUNTUISI…

P8019562

Leave a Reply