KEHRÄÄMÖ..

Ruukin kehräämö on lähellä sydäntäni. Muistan hyvin ensimmäisen kerran, kun kävelin heidän liikkeen sisälle. En pystynyt uskomaan, että niin upea paikka on ollut olemassa ja minä en ollut tietoinen siitä. Tulin Sinin ja Leenan kanssa heti toimeen ja meille on syntynyt ystävyys. Me kummatkin arvostamme toistemme työtä…. tai siis heidän työtä ja minun harrastusta. Olen ollut todella onnekas, että olen tavannut kaksi niin upeaa naista ja saanut vierestä katsoa miten he luovat upeita tuotteita ja pyörittää yhdessä ruukin kehräämöä. Olen saanut katsoa ja tutkia miten kehräämö toimii ja miten he alpkkalankaa tehdään. Työ on hyvin vaativa ja mielenkiintoinen prosessi.

Sain ruukin kehräämöltä nämä upeat alpakka huovutetut tossut. Rakastan näitä ja näen jo silmissäni kuinka jouluaatto iltana kuljen asunnossamme näiden kanssa. Tossut ovat olleet nyt jo kovassa käytössä, mutta se tunnelma jouluaattona tossujen kanssa on ihan erillaista. Joka vuosi suunnittelen jouluaaton illan  ja joulupäivän aamun asun huolella. Haluan panostaa mukavuuteen ja tyyliin. Nämä tossut ja vielä salaisuutena oleva asu tulee olemaan miellyttävä päällä ja samalla tyylikäs.

Ruukin kehräämöltä löydät kauniita ja laadukkaita joululahjoja. Kannattaa kipin kapin suunnata Mathidedaliin tuttustumaan heidän tuotteisiin ja kokemaan hyvää asiakaspalvelua. Täältä pääset tutustumaan Ruukin kehräämön uudistettuun sivustoon.

Kaupallisessa yhteistyössä Ruukin kehräämän kanssa.

 

Leave a Reply