KOTILAITURI

Päätimme Mikan kanssa lähteä Ilmarisiin Kotilaituri sisustus-ja lankakauppaan  tutkimaan mitä kaikkea ihanaa sieltä löytyykään. Liike on suuniteltu täydellisesti, jokaista pientä yksityiskohtaa myöden. Rakastuin liikkeen upeisiin pintoihin ja kevään tunnelmaan. Tiesin jo etukäteen mitä lähdin sieltä  hakemaan, sillä Ernest mukit olivat vieneet sydämeni ja halusin ne palavasti itselleni. Mukaan tarttui myös kaunis pieni vaalea pölyhuisku ja täydellinen matto. Ostoksistani teen  ihan omat postaukset, joten  stay tuned.

Omistaja Katilta saa loistavaa  ja asiantuntevaa asiakaspalvelua. Samalla saat ihanaa juttu seuraa. <3 Mika ihastui myös  Katiin ja kehui kuinka ihana persoona hän on. Sitä Kati todella on. Kotilaituri on liike mistä ei varmasti pääse lähtemään tyhjin käsin. Valikoima on laaja ja laadukas. Löytyy käsityö tarvikkeita, kuten lankaa ja kauniita erilaisia virkkuukoukkuja.  Lankavalikoima on laadukas ja mielenkiintoinen . Löydät huolella valittuja luonnonmateriaalilankoja, kuten intialaista puuvilla,-pellava- ja silkkilankoja niin luonnollisissa väreissä kuin käsinvärjättyinä. Lankavalikoimasta huomaa, että Kati pysyy ajan tasalla  mikä on tämän hetken juttu.

Kotilaiturissa on monipuolinen valikoima kodin sisustus esineitä, keramiikkaa, mattoja ja vaatteita. Valikoima muodostuu rouheasta ja skandinaavisesta tyylistä. Löydät Katin omia tuotteita sekä huolella valittuja tuotteita. Kati on tehnyt hyviä valintoja, sillä olisin voinnut tuoda joka ikisien tuotteen kotiini. Katilla on täydellinen silmä sisustukseen ja kauniisiin esineisiin. Hän selvästi pysyy jatkuvasti  ajan tasalla sisustus trendeistä ja sen huomaa valikoimasta. Liikkeessä pääset myös ihastumaan  Katin oman malliston ajattomiin nahkatuotteisiin. Mallistosta löytyy muun muuassa laukkuja ja meikkilaukkuja.

Viihdyimme liikkeessä kauan ja oli ihanaa tutkia tarkkaan ja rauhassa mitä kaikkea liikkeestä löytyy. Kaikki tuotteet ovat laatua, mutta hinnat silti kohtuulliset. Kuulostaa melkein liian hyväksi ollakseen totta, mutta totta se on ! Aiomme jatkossa ajaa Turkuun aina Kotilaiturin kautta. Suosittelen lämpimästi käydä tutustumassa laajaan valikoimaan ja nauttimaan hyvästä asiakaspalvelusta. <3

Täältä pääset Kotilaurin kotisivuille. Suosittelen kuitenkin myös matkustamaan paikan päälle.

Voit myös ihastua Kotilaiturin instagramiin.

Keskiviikkona Kotilaiturilla on kevään avaus.

Kaupalle on katettu kevään sisustustrendit ja uutustuotteet. Kati tarjoaa keväisiä ideoita sisustukseen, käsitöihin, kattauksiin ja asetelmiin. Kati kertoo myös  mitkä ovat SS19 värit ja materiaalit. Mitä löytyy puikoilta juuri nyt ? Miten tuoda kevät pöytäkattaukseen ?

Kaikkien kevään avauksessa kaupalla käynneiden kesken arvotaan lahjakortti Kevätkattaus- workshoppiin. (arvo 35€ )

sf

 

 

Leave a Reply