LATE…

Olen ottanut liian rennosti blogin kirjoitusten julkaisimen kanssa. Oikeesti tämä kuva taisi olla viime vuonna otettu ja tänä vuonna käytin sitä juhannus kuvana isntagramissa. En vaan jaksanut ottaa uusia kuvia ja seppeleen teko ei silloin kiinostanut ollenkaan. Kyselin äsken mieheltäni, että mitä me muuten tehtiin juhannuksena ja meistä ei kumpikaan muista mitä teimme. No se juhannuksesta sitten.

Kesällä voi tietenkin tehdä seppeleleitä  milloin vain ei pelkästään juhannuksena. Upeat seppeleet kuuluvat jo kesän viettoon. Niitä voi askarrella mökillä tai kotona. Ei seppeleen teko tarvitse mitään syytä tai tiettyä päivää. Seppeleen kanssa saa upeita kesäisi kuviakin. Itse en osaa tehdä kovinkaan monimutkaisia seppeleitä. Pitäsi varmaan kokeilla onnistuisinko siinä.

Minulla oli suuret suunitelmat erinalaisista kuvauksista tähän kesään, mutta ne ole saanut niitä vielä toteutettua. Sen tiedän, että yhden niistä kuvauksista kyllä teen vaikka mitä esteitä tulisi vastaan. Ja niitähän on kyllä tullut jo. Miten yhden saamarin soutuveneen löytäminen on näin vaikeaa. Nyt näillä näkymin olisi mahdollista saada lainata sopivaa soutuvenenttä. Pidetään sormia ristissä, ettei tule mitään esteitä matkan varrella.

3 responses to “LATE…”

 1. Sari says:

  Sun hiukset on tässä aivan täydelliset😁👍Mä en uskalla mennä parturiin kun on niin monta kertaa menny ihan p…….leen ja meni pari vuotta kasvattaa sen mokat pois kun en halunnu leikata pois hiuksia, sitten sanoin heti alussa että mulla ei meinaa värit pysyä,sano mulle ettö kyllä tämä pysyy 2 pesua suurin osa oli ekassa pesussa jo muualla kun mun hiuksissa.On muistakin tapauksia. On todella inhottavaa kun maksat paljon rahaa ja saat sillä vaan pahamieli,sitten ei ole mitään halpaa touhua🤔Pitäisi olla kansio vaikka mistä näkisi toisern käden kälkeen, vähän kuin valokuvaajilla ja malleilla jne…²

  • Marika Loimulahti says:

   Monella kampaajalla on isntagram tili mistä näkyy niiden töitä. Tosin ei ne sinne niitä mokia laita. Mulla on niin helppoa, kun nostetaan vaaleaa aina vain raidoilla. En oo kyl nyt käynyt reilusti yli vuoteen kampaajalla. Mulla alkoi tossa keväällä lähteä hiuksia. Puolet ainakin oheni. Nyt tarvis taas leikata niin kiharat pysyy paremmin eikä tuu sellasta prinsessa kiharaa.Että einä munkaan hiukset oo niin ihanat.

 2. Sari says:

  Oon pahoillani että hiuksia lähtee😔, ootko yrittäny selvittää mistä johtuu kun ei kyllä yleensä lähde isoissa määrissä ilman syytä🤔Mä tässä mietin että leikkaanko taas ihan itse hiukset vai uskallanko parturiin🙈On vaan hankala leikata itse kun en nää mun selkään kun on tuolla lantion seudulla jo taas.(osaan kyllä leikata hiuksia)

Leave a Reply