LAYERING IS THE KEY…

KERROSPUKEUTUMINEN ON SYKSYN AVAINSANA. SILLÄ PÄRJÄÄT PITKÄLLE SYKSYN LOPPUUN PALELTUMATTA. TÄLLÄ ASULLA EN KYLLÄ APOSTOLIKYYDILLÄ PÄRJÄISI, MUTTA  KULKU AUTOLLA KAUPUNKIIN EI TUOTTAISI MITÄÄN ONGELMIA. MUKAAN OTTAISIN NEULEEN, MINKÄ PUKISIN AURINGON LASKETTUA MEKON PÄÄLLE. RAKASTAN YLI KAIKEN NEULEHAMEITA JA NE KUULUVAT PUKEUTUMISEENI VIELÄ TALVELLAKIN. ALLE TÄYTYY VAAN PUKEA  LAADUKKAAT SUKKAHOUSUT . ITSEASIASSA MINUSTA NEULEHAMEEN SEURAKSI SOPII HYVIN BOOTCUT KANGASHOUSUTKIN NILKKUREIDEN KANSSA.  TÄNÄ SYKSYNÄ JA TALVENA OLEN PÄÄTTÄNYT KÄYTTÄÄ ASUISSA MAHDOLLISEMMAN PALJON MIELIKUVITUSTA. TÄYSIN HULLUTKIN ASUYHDITELMÄT VOIVAT TOIMIA.  TÄHÄN ALLE LISTAAN MUUTAMIA KERROSPUKEUTUMIS IDEOITA.

-AVOKKAITA JA SANDAALEJA EI SYKSYLLÄ OLE PAKKO VIELÄ PISTÄÄ PILOON VAAN VOIT HYVIN PUKEA KENGIEN PARIKSI PAKSUMMAT SUKAT TAI VILLASUKAT.

-MEKOT SOPIVAT HYVIN NEULEIDEN PARIKSI  JA TÄMÄ ONKIN YKSI LEMPI ASUISTANI SYKSYLLÄ.

-MIKSI TYYTYÄ YHTEEN NEULEESEEN KUIN VOIT PUKEA TOISENKIN PÄÄLLESI. TÄLLÖIN KÄÄRIN PÄÄLLIMMÄISEN NEULEEN HIHAT HIEMAN YLÖSPÄIN, JOTTA KERROSPUKEUTUMINEN TULEE ESIIN PAREMMIN.

-KEVÄT/SYKSY TAKIN VOIT PUKEA TALVITAKIN ALLE. PARHAIMMILLAAN MINULLA ON OLLUT KOLME TAKKIA PÄÄLLEKKÄIN.

-KESÄ HAMEEN TAI MEKON VOIT SUJAUTTAA PAKSUMMAN NEULEHAMEEN/MEKON ALLE JA NÄIN SAAT ASUUN ERINLAISIA MATERIAALEJA JOTKA TUO ELOA. PIKKUINEN PILKAHDUS SILKKIÄ KUULOSTAAKIN KORVAANI HYVÄLTÄ SYKSYN JA TALVEN NEULE HYPETYKSEN KANSSA.

-TÄMÄ EI NYT LIITY KERROSPUKEUTUMISEEN, MUTTA LISTATAAN SEKIN VIELÄ. PELKÄLLÄ HAKANEULALLAKIN SAAT ASUUN SÄRMÄÄ. PERUSNEULE VOI TUNTUA TYLSÄLTÄ, MUTTA HAKANEULALLA TAI PONNARILLA VOIT LASKOSTAAA NEULEEN PÄÄLLESI ERILLÄ TAVALLA.

KERROSPUKEUTUMISEN MAHDOLLISUUDET OVAT RAJATTOMIA. AVAA VAATEKAAPPISI JA LEIKI VAATEKAPPALEIDEN KANSSA.

KESÄLLÄ LÖYSIN KUVISSA OLEVAN VILLAKANGAS PONCHON JA NÄIN SEN HETI KERROSTAJAN UNELMANA. LYHYET HIHAT AVAAVAT VAIKKA MITÄ ERI TAPOJA TUODA KAUNIITA NEULEITA ESIIN TALVIPAKKASILLAKIN…

pa094407

pa094304

 

pa094419

pa094426

pa094285

pa094416

uu

pa094238

pa094361

pa094271

pa094252

uuu

pa094334

pa094421

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 responses to “LAYERING IS THE KEY…”

  1. rosetta says:

    Hei! Mistä tuo poncho mahtaa olla ostettu? Ihana!

Leave a Reply