LEINO DESIGN shop

Näin instagramissa Leino design shopin kuvan ja laitoin välittömästi viestiä, että päästäänkö ottamaan kuvia heidän upeassa liikkeessä. Olin niin innoissani kun sain todella nopeasti vastauksen, että totta kai saamme tulla ottamaan kuvia. Hetken päästä kävi ilmi, että omistajat ovat kummatkin jollain perheeni tuttuja. Jussi on isoveljeni ystävä ja Mirka pikkuveljeni vaimon serkku. Kyllä maailma on välillä niin pieni paikka. Pikkuveljeni häissä minun piti jutella Mirkan kanssa enemmän, mutta siinä tohinassa se unohtui kokonaan. Mirkasta huokuu positiivinen energia ja luovuus. On upeaa, että tämä ihana pari on tehneet unelmistaan totta ja avanneet upean lifestyle desing liikkeen, josta löytyy ihania kotimaisia sisutus tavaraa. Kannattaa ihmeessä käydä katsomassa heidän valikoima mikä laajentuu koko ajan.

Jussin ja Mirkan design liikkeen tarina alkoi kevättalvena 2009. Kolatessaan pihaa lumen alta löytyi talven aikana ruostuneita lyhtyjä. Tästä heidän ajatus sitten lähti. Jussi ja Mirka halusivat tuoda markkinoille laadukkaita lyhtyjä, jotka eivät ruostu skandinaavisen sääolo suhteissa. Heidän lyhdyt pitkäikäisiä ja samalla myös egolokinen valinta. Valikoimissa on tällä hetkellä kaksikymmentä erikokoista ja mallista lyhtyä. Nyt heidän valikoimasta löytyy myös ensimmäinen kaluste. Teräksinen  M-pöytä, joka on hyvin monikäyttöinen. Voit pitää sitä yöpöytänä, tarjottimena sekä lehtitelineenä. Epäilen, että heidän luovuus ei jää tähän ja uskon, että tulevaisuudessa heiltä tulevaisuudessa löytyy muitakin laadukkaita kalusteita.

Yritän tässä lähiaikoina käydä heidän liikkeessä uudestaan kuvaamassa heidän tuotteita ja esitellä teille mitä kaikkea ihanaa heidän valikoimasta löytyy. So stay tuned!

Löydät heidän nettiliikkeen täältä . Käy siis tutustumassa heidän tuotteisiin ja tilaa, vaikka tuotteet suoraan lähimpään postiin.

Löydät heidät myös instagramista @leinodesignshop nimellä.

 

Leave a Reply