LOVE FOR BOOKS AND CUFFS..

OLEN KAUAN HIMONNUT JATKOA KIRJA TÄYTTEISELLE SEINÄLLE. KOKOILMA ON LAAJENTUNUT HUOMATTAVASTI JA KUVASSA OLEVAA PINOA LÖYTYY JO KOLME KAPPALLETTA. TARKOITUS OLISI PIKKUHILJAA LAAJENTAA KIRJA KOKOILMAA NIIN, ETTÄ SE PEITTÄÄ SUURIMMAN OSAN YHDEN LEVEIMMISTÄ SEINÄSTÄMME. KIRJOJA OLEN OSTANUT PALJON KIRPPAREILTA JA ADLIBRIS VERRKOKAUPASTA. TÄMÄ PROJEKTI ON OLLUT JA ON MINUN TÄMÄN HETKEN INTOHIMO, VAIKKA SAMALLA SE RAASTAA HERMOJANI. OLEN LUONTEELTANI HYVIN KÄRSIMÄTÖN JA SEN VUOKSI HALUISIN KAIKEN TAPAHTUVAN HETI. TÄTÄ PROJEKTIA EI KUITENKAAN IHAN HETI TOTEUTETA AINAKAAN MINUN KUKKAROLLANI…

OLEN YRITTÄNYT HALLITA AHDISTUSTA LUKEMISELLA. VÄLILLÄ KIRJAN LUKEMINEN VIE AJATUKSET MUUALLE JA TOISINAAN JOUDUN ALOITAMAAN SIVUN LUKEAMISEN ALUSTA, SILLÄ AJATUKSET HARHAILEE AHDISTAVIIN AJATUKSIIN. AHDISTUKSEN HALLINTAAN ALKUUN PALAAMINEN NORMAALIA, VAIKKA SE SAMALLA ONKIN HYVINKIN TURHAUTTAVAA JA KOKO HOMMA TUNTUU EPÄTOIVOISELTA YRITYKSELTÄ. VÄLILLÄ JOUDUN LUKEMAAN YHTÄ SIVUA KOLMEKIN KERTAA, SILLÄ HUOMAAN ETTEN MUISTA MITÄÄN LUKEMAANI LAUSETTA. OLEN OTTANUT NYT TAVAKSI  YRITTÄÄ ILLALLA ISTUA HETKEN SOHVALLA JA LUKEA MUUTAMAN SIVUN. VIERESSÄNI ON MYÖS TEETÄ, JONKA TARKOITUS OLISI RAUHOTTAA MIELTÄ. EN OLE HUOMANNUT MITÄÄN VAIKUTUSTA, MUTTA PLACEBO “LÄÄKKEENÄ” SEN JUOMISEN ALOITINKIN ALUNPERINKIN. OLEN LIITTÄNYT TEEN JUOMISEEN MYÖS KAUNIIN ESILLEPANON LAITON. JOKA ILTA VALITSEN ERINLAISEN HAUDUTUS TAVAN JA ETSIN KAAPISTA KAUNIIN MUKIN JA LUSIKAN. TÄLLÄ TAVALLA MINULLA ON KOLME RAUHOTTAVAA PISTETTÄ MIHIN KESKITTYÄ. KIRJA, TEE JA KAUNIS ESILLEPANO…

kirja-ja-oikea-kasi

Leave a Reply