MACARONS REVIEW…

Ensimmäinen macarons -leivos minkä maistoin ei vastannut odotuksiani. Luulin tässä vaiheessa, että kaikki macarons -leivokset maistuvat samalta. Olin väärässä. Monen maistias kokeilin jälkeen löysin sen mikä mielyttää oma makunystyrää.. Suklaata sen on oltava. Olen suuri suklaan ystävä, joten tämä ei tullut itselleni yllätyksenä. Olen löytänyt muitakin macarons makuja, jotka maistuvat taivaalliselta, mutta suklaata ei ole voittanut mikään. Huonoja macarons- leivoksia on edelleen tullut vastaan ja nykyään huomaankin huonolaatuiset pelkän silmän kanssa. Täyte ei saa olla vääränlainen ja sen huomaa yleensä jo silmälläkin tutkimalla. Tällä kertaa maistelin leivoksia expresso kahvin kanssa, mutta kaikista paras yhdistelmä on shampanjan kanssa . Minun kohdalla tietysti alkoholiton versio. Minua harmittaa suunnattomasti, ettei Suomeen ole tullut kauniita macarons pakkauksia vaan kotiin vietäessä olen saanut hyvin rumia pakkauksia. Pariisissa olisi siis päästävä. 😉

Mika maistoi ekaa kertaa macarons- leivosta pari viikkoa sitten. Hän sanoi, että leivos maistuu hyvältä, mutta samalla oudolta, mutta hyvällä tavalla. Hän myös huomautti viidennen macarons- leivoksen jälkeen, että näihin jää koukkuun.

Mikon mielestä leivokset maistuivat oudolta. Suklaa oli ainoa, joka oli hänen mielestä hyvää. 4-vuotias Miko olisi varmaan vastannut näin.  Tämä ei maistu tai tässä ei ole makua. Näin hän vastasi 4-vuotiaana jos ei tykännyt jostain ruuasta.

 

P2158132

P2158141

P2158113

P2158162

P2158107

 

Leave a Reply