MAYBY CHANEL CAN HELP ME… ?

MINULLA ON AINA OLLUT LYHYET JA RUMAT KYNNET. TYLSISTYESSÄNI JA HERMOSTUESSANI ALAN HETI NÄRSIMÄÄN KYNSIÄNI.  OLEN KOKEILLUT APTEEKIN PAHAN MAKUISIA KYNSILAKKOJA, MUTTA NE SAIVAT MINUT KIINOSTUMAAN ENEMMÄN KYNSIENI PURESKELUSTA. TEINI-IKÄiSENÄ YKSI TUTTAVA VALITTI MASENTUNEEN OLOISENA OMAA ELÄMÄÄNSÄ JA YLISTI MINUA. AJATTELIN PIRISTÄÄ TYTTÖÄ JA OTIN KENGÄT JALASTA POIS JA NÄYTIN KUINKA RUMAT VARPAANI OVAT. KETÄÄN EI OLE TÄYDELLINEN, VAIKKA TOISEN SILMISSÄ SE VAIKUTTAISI SILTÄ. VARSINKAAN MINÄ EN SITÄ OLE! ODOTIN TYTÖN PIRSISTYVÄN TIEDOSTA, MUTTA HÄN ALKOIKIN IVALLISESTI NAURAMAAN MINULLE. AJATTELIN PÄÄSSÄNI, ETTEI TÄMÄ VOI OLLA TOTTA. HYVÄÄ HYVYYTTÄNI MINÄ NÄYTIN HÄNELLE OMAN HEIKKOUDEN JA HÄN VASTAPALVELUKSEKSI NAUROI ILKEÄSTI MINULLE. NO ENPÄHÄN MINÄ SIITÄ KUITENKAAN KAUHEESTI VÄLITTÄNYT JA OLIN OMALLA TAVALLA TYYTYVÄINEN, ETTÄ SAIN TYTÖN NAURAMAAN. OLEN AINA OLLUT SINUT ULKONÄKÖNI KANSSA, VAIKKA VOISIN TÄSTÄ ISTUMALTA KERTOA HETI VIISI SEIKKAA MITÄ HALUISIN ULKONÄÖSTÄNI MUUTTAVAN. NE EIVÄT KUITENKAAN MINUA VAIVAA NIIN PALJON, ETTÄ TEKISIN ASIALLE MITÄÄN. KYNSIÄNI JA VARPAITANI OLEN KUITENKIN AINA HIEMAN HÄVENNYT JA PIILOTTELENKIN NIITÄ AIKA USEASTI. OLEN NYT TAAS YRITTÄNYT KASVATTAA KYNSIÄNI JA AJATTELIN, ETTÄ UPEAN KYNSILAKAN OSTO VOISI ANTAA PROJEKTILLE LISÄ BOOSTIA. EHKÄ CHANEL VOISI AUTTAA MINUA SAAMAAN SIEDETTÄVÄN NÄKÖISET KYNNET… ?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leave a Reply