MENTAL HEALTH…

KUUDES VIIKKO VAI ONKO TÄMÄ JO SEITSÄMÄS VIIKKO, KUN TAISTELEN AHDISTUSTA JA PANIIKKIKOHTAUKSIA VASTAAN. VIIKONLOPPUNA TILANNE PAHENI JA KIITÄN SYVÄSTI APPIUKKOANI VÄLITTÖMÄSTÄ AVUSTA JA YSTÄVÄÄNI HANNAA JOKA JÄI TUEKSENI. VIIKONLOPPUNA SOITIN JOKA PAIKKAAN JA ANELIN APUA. VALITETTAVASTI TODELLISUUS ON SE, ETTÄ VIIKONLOPPUISIN TÄLLÄ ALUEELLA EI OLE MILENTERVEYSPÄIVYSTÄJÄÄ. VIIKONLOPPUNA SAIN KUITENKIN ENSIAPUA SAIRAANHOITAJILTA JA LÄÄKÄRILTÄ JA TAISTELIN AHDISTUSTA JA PANIIKKIKOHTAUKSIA VASTAAN. MAANANTAINA SOITIN HETI HOITOPAIKKAANI JA SAIN SOITTO AJAN LÄÄKÄRILLENI, JOSSA JUTELTIIN TILANTEESTANI JA VARATTIIN TIISTAILLE AIKA. KÄVIMME LÄPI VIIME VIIKKOA JA SUUNITELTIIN HOITOA TULEVALLE JA MIETTITTIIN MITEN SAAMME TÄMÄN HETKISEN TILANTEEN RAUKEAMAAN. LÄÄKITYKSIÄ HIEMAN MUUTETTIIN JA LÄÄKÄRINI SOITTAA TÄSTÄ LÄHTIEN  JOKA VIIKKO KAKSI KERTAA JA KÄYDÄÄN  SEN HETKISTÄ TILANNETTA LÄPI. OLIN ALUNPERIN MENOSSA UNIRYHMÄÄN MISSÄ HARJOITELLAAN LÄÄKENTÖNTÄ NUKKUMAAN MENOA, MUTTA PÄÄDYTTIIN SIIHEN TULOKSEEN, ETTÄ JATKETAAN UUDESTAAN MIELEN FYSIOTERAPIAA JA ALOITETAAN PSYKOTERAPIA. TULEVANA PERJANTAINA MINULLA ON ENSIMMÄINEN  PSYKOTERAPIA AIKA JA TOIVON TODELLA JOS SIITÄ OLISI APUA JA OPPISIN YMMÄRTÄMÄÄN SAIRAUTTANI PAREMMIN. HYVÄKSYMÄÄN, ETTÄ OLEN SAIRAS JA KOHTAMAAN PELKONI…

VIIMEISEN KAHDEN VIIKON AIKANA YSTÄVÄNI OVAT OLLEET TUKENANI JA AUTTANEET MINUA HURJASTI. ILMAN HEIDÄN APUA VIIMESET KAKSI VIIKKOA OLISIVAT OLLEET TODENÄKÖISESTI VIELÄ KAUHEEMMAT. HALUAN SIIS KIITÄÄ HANNAA JA HÄNEN USKOMATTOMAN RAUHOITTAVAA KÄTTÄ. EN IKINÄ UNOHDA KUINKA TURVALLISELTA KÄTESI PAINO LANTIOLLANI TUNTUI. EN MYÖSKÄÄN IKINÄ UNOHDA KUINKA NÄIN SINUN SILMISTÄSI, ETTÄ KOHTA KAIKKI ON TAAS HYVIN JA PANIIKKIKOHTAUS MENEE OHI.

-KIITOS LAAJALLE TUKIVERKOLLENI.

KIITOS YSTÄVÄVILLENI.

(HANNA, PIA, KIIKU, DONNA, ELINA, SARI, JA MYÖS NIILLE KETKÄ OVAT LUPAUNEET AUTTAMAAN MINUA TULEVINA PÄIVINÄ.)

KIITOS PERHEENJÄSENILLENI JOTKA RAKASTAVAT MINUA SAIRAUDESTANI HUOLIMATTA. VELJILLENI JOTKA JAKSAVAT KUUNELLA MINUA JA YRITTÄVÄT SAADA MINUT NAURAMAAN.

KIITOS APPIVANHEMMILLENI, JOTKA OVAT AINA VALMIINA AUTTAMAAN LASTENHOIDOSSA JA OVAT PUHELINSOITON PÄÄSSÄ.

KIITOS RAKKAALLE AVIOMIEHELLENI, JOKA ON JOKA HETKI TUKENANI JA TEKEE KAIKKENSA MEIDÄN PERHEEN ETEEN. RAKASTAA MINUA SAIRAUDESTANI HUOLIMATTA JA MUISTUTTAA, ETTEI KOSKAAN HYLKÄÄ MINUA.

PYYDÄN ANTEEKSI JOS UNOHDIN JONKUN. SE EI SILTI TARKOITA SITÄ ETTEN OLISI KIITOLLINEN AVUSTANNE…

SEURAAVASSA POSTAUKSESSA AIJON KERTOA TEILLE MITEN TAISTELEN SAIRAUTTANI VASTAAN. MUOTIBLOGINI MUUTTUU NYT HETKELLISESTI (NIIN AINAKIN TOIVON) PAIKAKSI JOHON VOIN PURKAA AJATUKSIANI JA KOKEMUKSIANI.BLOGINI ON YLEENSÄ OLLUT PAIKKA MIHIN PAKENEN SAIRAUTTANI. HALUAN MYÖS TÄLLÄ TAVALLA AUKAISTA IHMISTEN SILMIÄ JA YMMÄRTÄMÄÄN MIELENTERVEYS POTILAITA….

KUVA EI LIITY MILLÄÄN TAVALLA TEKSTIIN.

 

P8221017

P8221006

 

Leave a Reply