MILK…

Tiedättekö mitä minä kaipaisin ?  Kaipaisin vanhan ajan maitomiestä. Maitomiehen työt ei ole vielä kokonaan loppunut ja jossain maissa maitomiehiä viellä käytetään. Tosin kysyntä on hyvin vähäistä, koska maitomies ei pysty kilpailemaan markettien hintojen kanssa. Maidon myynti on muutenkin hieman vähentynyt. Tilalle on tullut kauramaitoa, mantelimaitoa ja soijamaitoa. Nämä ovat minulle ylellisyyttä, joita käytän teen ja kahvin kanssa. Maidon juontia en ole kyennyt lopettamaan kokonaan ja en edes haluaisi. Rakastan maidon makua.

Ala-asteella maistoin ensimmäistä kertaa lehmänmaitoa juuri sellaisenaan, kun sen tulee utareista. Rehellisesti täytyy myöntää, että maku oli kauhea. Olisi mielenkiintoista kokeilla mitä mieltä nykyään olisin tuoreesta lehmänmaidon mausta. Tunnen monta tuttua vanhempaa herraa, jotka eivät juo tämän takia maitoa. Yksi heistä oli lapsena oksentanut maidon maun vuoksi.

Olisi upeaa jos maidon pakkaus muutettaisiin lasiseen versioihin. Minusta tätä olisi hyvinkin mahdollista jos kaupoissa olisi piste mihin tyhjät pullot vietäisiin ehjinä. Kierrätys kunniaan !! Kyselin instagramin mystoryn puolelle, että kuinka moni olisi valmis maksamaan hieman enemmän maidosta jos pakkaus olisi lasia. 90% oli valmis maksamaan enemmän. Minusta prosentit olivat lupaavia, vaikka lukijoita minulla ei kauheasti ole.

Näitä kuvia ottaessa minulla oli todella hyvä fiilis. Pääsin toteuttamaan yksinkertaista visiota maidosta ja kauniista lasipullosta. Päätin samalla näyttää mystoryn puolella miten sain toteutettua nämä kuvat. Mietin pitäisikö minun useimmin näyttää miten toteutan kuviani ja miltä kaikki todellisuudessa näyttää. Ensimmäinen kuva on otettu meidän olohuoneessa. Laitoin sohvalle kaksi valkoista kangasta ja voila kuvaustausta oli valmis. Alimmaiset kuvat olen ottanut olohuoneen maton päällä kankaiden alle laitoin kertakäyttö sadetakin. Itseäni kiinnostaa hirveästi ennen ja jälkeen kuvat. Niitä minultakin ollaan pyydetty ja pari kertaa olen sellaiset toteuttanut pari kertaa instagtamin puolella. Monia selvästi kiinnostaa eri vaiheet valmiiseen kuvaan.

Leave a Reply