MY DREAM…

Tämä todella olisi minun unelma makuuhuone. Näen jo silmissä, kun valitsisin seuraavan blogi postauksen asun valmiiksi vaaterekkiin odottamaan seuraavaa kuvaus päivää. Voisin makoilla sängyn päällä valkoisessa kylpytakissani ja hiukset tiukasti kuivumassa valkoisen pyyhkeen sisällä. Yöpöydällä olisi seuraava kirja odottamassa sen lukemista. Haaveilla voi aina. Tämän makuuhuoneen stailistina oli Hanna Leino @villapuomi_visuals ja Kati Laituri @kotilaituri . Nämä kaksi upeaa naista teki todella upeaa työtä ja pitkiä päiviä messujen eteen. Voin vain ihailla näiden naisten motivaatiota ja rohkeutta toteuttaa unelmiaan ja omia visioita. Toivottavasti näen näitä kahta naista tulevaisuudessa pian.

Tapasin messuilla myös aivan ihanan bloggaaja Sonjan. Löydät hänen blogin täältä ja instagramin nimellä @huokuva . Tapasimme tosiaan ensimmäistä kertaa ja tuntui, kun olisimme tunteneet toisemme aina. Välillä tuli epätodellinen olo, koska meillä oli niin paljon yhteistä ja pystyimme puhumaan toisillemme kaiken, ilman mitään filtteriä. Tälläistä yhteyttä on vaikeaa löytää ja tunnen itseni onnekkaaksi, että tapasimme. Kävi ilmi, että emme asu toisistamme kovinkaan kaukana, joten toivoin että näemme taas pian.

Perjantai oli todella upea kokemus. Sain jutella monen lahjakkaan naisen kanssa ja nauttisin olostani täysin rinnoin.

 

2 responses to “MY DREAM…”

  1. Hanna says:

    Kiitos, kun kävit Messutalossa ja ihan mahtavaa, kun inspiroiduit siellä. Seurasin näitä kuvaushetkiä ja ihailen kykyjäsi. Upeat kuvat ja kuvattava on lahjakas nuori nainen, jonka trendikkäitä asuja ihailen, taitava on kuvaajakin!

    • Marika Loimulahti says:

      Apua. En ole yhtään huomannut sun kommenttia. 💗 Kiitos Hanna. On ollut suuri ilo tutustua suhun. Ihailen sinun kunnianhimoa ja, että olet tehnyt haaveista totta. Se määrä työtä mitä teet on ihailtavaa ja läheskää kaikki ei kykene siihen.

Leave a Reply