NAILPOLISH…

Olen maailman huonoin kynsien lakkaaja. En sen takia, että olisin laiska vaan jälki näyttää samalta, kun 5-vuotias tyttö olisi ne lakannut. Olen yrittiänyt harjoitella, mutta eihän siitä ole mitään tullut.

Olen purrut kynsiäni koko ikäni. Välillä yritin kasvattaa niitä tuloksetta. Kokeilin kerran apteekista ostettavaa pahanmakuista lakkaa ja se toiminut kohdallani lainkaan. Nyt olen onnistunut olemaan purematta kynsiäni. En sen takia, että kynteni olisivat kauniin pitkät vaan, koska poikani on päiväkodissa. Ajattelen, että jos jatkan kynsieni puremista niin saan kaikki pelkäämäni taudit sieltä.

En ole pitkien kynsien fani. Jos katson kämmenpuolelta sormenpäitä niin en halua, että kynteni näkyvät. Pituus täytyy olla niin maltillinen, että pöytään sormia naputtamalla kynnet eivät saa osuvat pöydän pintaan. Pitkät kynnet eivät vain sovi minun tyyliini ja persoonaani.

Chanelin kynsilakan suti on juuri sopivan kokoinen ja sävy beige pur luonnollisen kaunis. Olen testannut Chanelin kynsilakan poistoainetta nyt  muutaman kerran. Tuoksu on paljon mielyttävämpi, kuin marketissa myytävien kynsilakan poistoaineen pistävä tuoksu, mutta putsaus teho huomattavasti huonompi. Chanelin kynsilakan poistoaine ei myöskään tunnu läheskään niin riittoisalta, kun esimerkiksi marketissa myytävän Mirame poistoaine.

 

P2117813

P2117827

Leave a Reply