NEED SLEEP…

 

Hiljaiseloa on ollut nyt jo ihan tarpeeksi. En edes päivittänyt viikonloppuna mystorya, vaikka kuvia ja videoita tuli paljon otettua. Joskus sosiaalinen media ja blogi ei vaan maistu ja pakosta sitä ei ainakaan kannata tehdä. Tämä on kuitenkin minulle paikka missä pakoilen “oikeaa” elämää ja samalla yritän rentoutua.


 

Olen jo pidemmän aikaa valvonut pitkään yöhön, koska uni ei vaan tule. Yritän nyt lisätä liikuntaa, jotta unen tulo olisi helpompaa, eikä minun tarvitsisi kahdeksan jälkeen stressata saanko tänä yönä unta. Sokerin  jätin myös pois jos se auttaisi tilannetta. Inhoan valvomista ja haluaisin olla jo viimeistään kymmenen aikaa untenmailla. Mikalla onneksi alkoi kolmen viikon aamuvuoro putki niin toivotaan, että sekin helpottaisi unirytmiä. Lopetin lenkit noin kk sitten ja psykoterapeuttini ehdotti niiden ottamista takaisin päivärytmiin. Aloin selvästi voida henkisesti huonommin liikunnan lopettamisen ja joka päiväisen sokerin syömisen vuoksi. Yritän myös syödä terveellisemmin ja vähentää jopa teen juomista. Käyn selvästi jatkuvasti ylikierroksilla, joten tähän samaan pitäisi saada mahdollisemman paljon rentoutumisharjoituksia. Olen kyllä niitä tehnyt joka päivä, mutta ehkä minun kannattasi tehdä myös jotain helppoja joogaharjoituksia. Olen joskus niitä kokeillut, joten jos nyt olisi aika yrittää uudestaan. Ajattelin myös käydä kerran viikossa kauneushoitolassa maito tai suklaa kylvyssä. Googlessa olen etinyt eri tuoksuja, jotka voisivat rentouttaa mieltä. Olen valmis kokeilemaan ihan mitä vaan.


 

Yritimme Mikan kanssa saada tästä kolmen layrin neulemekosta selvemmät kuvat, mutta kuten huomaatte niin epäonnistuimme. No onneksi voin stailata mekkoon, jotkut toiset kengät ja kokeilla jos kolmas kerta onnistuneempi. Jos näkisitte mekon livenä niin tietäisitte kuinka upea ilmestys se on. Mekossa on kolme eri kerrosta ommeltu yhteen. Mekosta löytyy musta helma ja poolo osa ja ihanat valkoiset kontrastia tuovat viipaleet. Päävärinä on tummansininen keskiosa. Mekon erikoiset leikkaukset tekevät siitä vielä mielenkiintoisen.

 

maanan

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply