NEW OLD COUCH…

Olen jo aikasemmin puhunut instagramin puolella kuinka kovin haluan uuden konjakin sävyisen sohvan. Niiden hinnat ovat tällä hetkellä korkeat, sillä ne ovat kovaa huutoa tällä hetkellä. Sen vuoksi en kuitenkaan sitä halunnut. Ostin konjakin sävyisen lepakko tuolin reilu vuosi sitten  ja sen jälkeen ihastuin sen sävyyn ja halusin, että sohva olisi myös samaa sävyä. Vaihtoehtoja oli kaksi. Ostaa täysin uusi sohva tai löytää vanhan Asko tuolin kaveriksi sen ikioma sohvaryhmän sohva. Olin ihan varma, ettemme koskaan löydä juuri tätä sohvaa, kunnes Mika laittoi minulle linkin facebookin kirpputorilta. Varasin sohvan heti ja tein hieman salapoliisi työtä. Olin juuri silloin Salossa ja huomasin, että myyjä oli Salon morsiuspukuliikeen omistaja. Kävelin liikkeeseen ja omistaja näytti hieman lisää kuvia sohvasta. Olin myyty. Sohvan saimme muutama päivä myöhemmin. Sohvan saa myös vuodesohvaksi, joten nyt voimme pyytää isoveljeni tytöt kesällä yökylään. Tosin sohva ei ole kovinkaan mukava, joten täytyy ostaa petauspatjan.

Kummallakin edesmenneilläni isovanhemmillani on ollut tämä sama sohvaryhmä. Mummilla ja Muffilla oli valkoinen setti, joka on hyvin harvinainen. En tiedä miksi niitä ei ole niin paljon. Onko niitä sitten tehty pienempi erä vai oliko valkoinen niin arka väri, ettei sitä ostettu niin paljon. Mummolla ja Papalla tämä sama konjakin sävyinen sohvaryhmä, kun meillä. Olen nähnyt tätä sohvaa livenä vain viininpunaisena, sinapin ja vihreenä sävynä.

Olemme muuten tyytyväisiä sohvaan, mutta valitettavasti se on hyvin epämukava. Luulimme, että vanha Ikean valkoinen sohva oli epämukava, mutta tämä nykyinen vie kyllä voiton. Tälläkin hetkellä minulla on tyyny pepun alla ja jalat rahilla. Epämukavuus tuli yllätyksenä, sillä ryhmään kuuluva tuoli on paljon mukavampi istua. Toivomme, että sohvan pinta pehmenee käytössä…

P4011521

P4011533

P4011567

P4011646

Leave a Reply