OLD CAMERA COLLECTOR…

Olen jo jonkin aikaa keräillyt vanhoja kameroita. Innostus lähti, kun löysin ensimmäisen laatikkokameran kirpputorilta. Aluksi ajattelin, että se yksi riittää meidän sisustukseen. Kotona kuitenkin tajusin kuinka yksinäiseltä kamera näyttää. Siitä sitten vanhojen kameroiden keräily alkoi. Nyt minulta löytyy paljon erintyylisiä vanhoja kameroita ja videokameroita. Olen kauan, etsinyt yhdelle kameralleni salamaa. Antiikki salamien  muotoilu on ihan eri laatua mitä nykyaikaiset salmat ovat., joten minun on saatava sellainen kokoilmiini.

Tarkoitus olisi saada kameroille oma hylly. En kuitekaan ole vielä löytänyt niille hyllyä, joka sopisi meidän sisustukseen. Haluan hyllyn olevan täyttä puuta ja kiinnitys täytyy olla tukeva, sillä kamerat painavat aika paljon yhteensä.

Rakastan vanhoja kameroita, mutta etsin myös gramofonilevy ja torvigramofoni soitinta. Torvigramofoni soitin tuli jo kerran kirpputorilla vastaan ja kadun edelleen, etten ostanut sitä. Sen jälkeen vastaavaa ei ole tullut vastaanOL missään.

P3039371

P3039355

P3039348

P3039351

Leave a Reply