OLD STUFF RULES…

Vanhat tavarat ovat lähellä sydäntäni. Kamerat, levysoittimet, radiot, huonekalut ovat keräilykohteitani. Asuntomme sisustuksen sääntönä on, että 1/3 osa täytyy olla vanhaa tavaraa/ antiikkia. Tällä hetkellä tasapaino on täydellinen. Levysoitin minulta vielä upuu, mutta ei kauan. Olen päättänyt löytää sen hinnalla millä hyvänsä. Etsin myös akustista kitaraa, mutta kirpputoreilla olevien kitaroiden hinta on sen verran korkea, että saisin uuden jos maksaisin hieman enemmän.

Täälläpäin ei ole kauheesti hyvälaatuisia second hand liikkeitä, mutta tilanne on selvästi parantunut viimeisen vuoden aikana. Mieheni on ja innostunut second hand liikkeistä ja kuplan myötä hänkin on oppinut arvostamaan vanhaa tavaraa…

Kävin ahkerasti Perniön aseman Maurin makasiinissa kahden vuoden verran. Omistaja menehtyi äkillisesti syksyllä. Maurin isä myös viihtyi paljon makasiinissa ja hän oli sellainen pappa, joka sai minut hymyilemään, vaikka minulla olisi ollut kauhea päivä takana. Maurin isä menehtyi nopeasti Maurin jälkeen. Mauri oli ihana mies ja antiikki oli hänen intohimo. Mauri oli elämänsä aikana tehnyt paljon hyvää ja hän oli uskonnollinen mies, jolle perhe oli kaikki kaikessa. Hän myös auttoi muita pajon ja hänen sydän oli puhdasta kultaa. Tutustuin  hänen tyttäreen Emmiin reilu vuosi sitten. Kävimme samaan aikaan ylä-astetta, mutta emme tunteneet ja liikuimme eri porukoissa. Huomasimme kuitenkin, että meillä on paljon yhteistä ja tulimme juttuun todella hyvin. Emmi on aivan ihana ihminen ja hänen kanssaan ei ole ikinä hiljaista hetkeä. Maurin makasiini on myynnissä, mutta minun tietojen mukaan jatkajaa ei ole löytynyt. Toivon todella, että joku jatkaisi Maurin työtä, sillä Maurin makasiini kuuluu Perniöön ja on yksi Perniön nähtävyyksistä.

P2259072

adg

P2259096

 

 

Leave a Reply