OUR BABY

Meillä on nyt ollut kupla neljä vuotta. Joka ikinen kesä vannon, että otan mahdollisemman paljon asukuvia kuplan kanssa ja AINA ne jää ottamatta. Meillä kupla on ajeluita varten ja yleensä kuvat jää ottamatta. Kuplan kyydissä iskee myös usein väsy ja siellä olen ottanut nyt muutamat päiväunet Mikon kanssa. Olimme viimeksi ajelulla sunnuntaina ja väsy iski. Löydän ajeluilla upeita paikkoja missä ottaa kuvia, mutta Mika vaan ajaa ohi ja tokaisee, että seuraavalla kerralla sitten. Joopa joo sitä seuraavaa kertaa ei ikinä tule tai jos tulee niin oho taas ajettiin ohi. Toivon, että syksyllä olisi kauniita ilmoja, sillä rehellisesti tykkään enemmän syksyn maisemista. Täytyy nyt suunitella seuraava reissu tarkkaan ja yrittää muistaa misssä ne kaikki upeat paikat oli. Jos onnistuisin sanomaan Mikalle, että kohta pysähdytään ja jos et pysähdy niin pakitetaan takaisin tai tehdään U- käännös.

Kuplaan on tullut kaksi uutta “asustetta” kattoteline ja sisällä on bambuhylly mihin saa laitettua kaikkia ihania vintage tavaroita. Näiden kanssa on kiva leikitellä ja kupla näyttää aina erinlaiseltä, kun vaihdamme kattotelineelle eri tavarat.

Kupla saa joka reissulla vilkutuksia, hymyä ja ei ole vielä kertaakaan käynnyt niin, ettei joku iäkkäämpi henkilö tule kertomaan omista muistoista kuplan kanssa.

 

Leave a Reply