READING IS DREAMING WITH OPEN EYES…

 

OLEN YRITTÄNYT KEKSIÄ ITSELLENI JOTAIN PIENTÄ RENTOUTTAVAA PUUHAA PIMENEVIIN ILTOIHIN. TIESITTEKÖ, ETTÄ YÖT OVAT JO PIDEMPIÄ, KUIN PÄIVÄT? TULEVIIN PIMEISIIN ILTOIHIN KAIPAISIN JOTAIN MIKÄ PIRISTÄISI MIELTÄNI. BLOGI HARRASTUSTA ON KUITENKIN HUOMATTAVASI VAIKEAMPAA PITÄÄ YLLÄ TALVELLA, JOTEN JOTAIN LISÄ HARRASTUSTA VAPAA AIKANANI KAIPASIN. MIETIN KAUAN MITÄ KEKSISIN MIKÄ OLISI MYÖS MAHDOLLISTA LAPSIPERHEEN ARJESSA. PÄÄDYIN LOPULTA KIRJOJEN LUKEMISEEN JA NIIDEN KERÄÄMISEEN. ENSIMMÄISISSÄ HANKKIMISSANI KIRJOISSA EI KYLLÄ PALJON LUETTAVAA OLLUT, MUTTA SILMÄNILOA OLI SENKIN EDESTÄ. NÄEN JO SILMISSÄNI KUINKA UPEAN VALIKOIMAN, TOIVON MUKAAN OLEN SAANUT HANKITTUA KESÄÄN MENNESSÄ. KIRJOJEN LUKEMINEN KIINNOSTI MINUA KAHDESTA SYYSTÄ. HALUAN KOVIN OPPIA KIRJOITTAMAAN SUJUVAMMIN  JA MIKÄ OLISIKAAN PAREMPI TAPA OPPIA SITÄ, KUIN KIRJOJEN LUKEMINEN. TOINEN SYY ON, ETTÄ LUKEMINEN RENTOUTTAA MINUA, SILLÄ PÄÄHÄNI EI SILLOIN MAHDU ASIOITA MITKÄ AIHEUTTAVAT MINULLE STRESSIÄ. TÄHÄN MENNESSÄ LUKEMINEN ON OLLUT HYVIN KAUSI LUONTOISTA JA PÄÄSÄÄNTÖISESTI SE ON PAINOTTUNUT SYKSYYN JA TALVEEN. TÄHÄN MENNESSÄ OLEN KIRJAT LAINANNUT KIRJASTOSTA, MUTTA NYT HALUAN OMISTAA TULEVAT LUKEMANI SIVUT.

PÄÄTIN NYT ALUKSI HANKKIA TULEVAAN KIRJA KOKOELMAANI HAVITTELEMANI MUOTIKIRJAT. SUURIMMAKSI OSAKSI NE KAIKKI OVAT ENGLANNIN KIELISIÄ, JOTEN PAKOSTAKIN OPPII SIINÄ SAMALLA UUSIA ENGLANNIN KIELISIÄ SANOJA. MIKÄ ON TIETYSTI PELKKÄÄ PLUSSAA. TILASIN NYT TUOHON SIVUUN MUUTAMAN ELÄMÄNKERRAN, JOTTA MINULTA LÖYTYISI MYÖS ILLALLA VALIKOIMAA MISTÄ SITTEN VALITA SEN HETKISEN TUNNELMAN MUKAAN. ENIMMÄKSEEN MINUA KIINOSTAA ERINTYYPPISET MUOTIKIRJAT, MUTTA NYT OLEN MYÖS KATSELLUT HYVINVOINTI, RUOKA JA PSYKOLOGIA KIRJOJA. USKONNOT JA TAIDE KIRJAT KIINOSTAVAT MYÖS KOVIN. OLEN AINA HALUNUT KERÄTÄ JOTAIN JA NYT VIHDOINKIN LÖYSIN SEN MIKÄ KIINOSTAA MINUA TODENÄKÖSESTI VIELÄ VUOSIENKIN PÄÄSTÄ…

 

 

 

p9242431

p9242390

p9242397

p9242385

p9242433-6

Leave a Reply