RITA ORA CRUSH…

Rita Oran MTV EMA gaala asu oli täydellinen. Meistä moni on varmaan monesti ajatellut vaatekriisin edessä kuinka helppoa olisi lähteä kylpytakin kanssa juhliin. Minä ainakin olen. Olen todella tyytyväinen, että vuosi sitten päätin panostaa laadukkaaseen kylpytakkiin ja pyyhkeeseen, johon ei kukaan muu täällä kotona saa koskea edes pikkurillillä. Kylpytakkini ja pyyhkeni ovat Gantin ja olen nyt vuoden verran etsinyt gantin aamutossuja tuloksetta.

En käytä tätä kylpytakkia joka päivä vaan säästän sen käyttöä yleensä lauantai iltaan. Jos käyttäisin sitä joka päivä niin se tuskin olisi enää valkoinen. Rakastan valkoista, mutta olen kauhea sottapytty. Varsinkin ruuan kanssa. Onnistun aina likaistamaan vaatteeni syödessä. Varsinkin silloin, kun on paremmat vaatteet päällä….

P2259046

 

P2258894

 

 

Leave a Reply