SHOE HORROR

Sandran uudet sivut on auenneet ja siltä löytyi keskustelu foorumi missä saa apua desinger kenkien ostoon. Tähän mennessä olen pyytänyt Sandralta apua. Olen kyllä nauttinut täysin rinnoin meidän keskusteluista ja saanut paljon apua kenkien ostoon ja muihinkin asioihin. Näiden Ysl nilkkureiden kohdalla Sandra kertoi rehellisesti, että vaikka ne ovat hyvin kauniit niin ne ovat todella epämukavat jalassa. Ajattelin silloin, että olenhan minä nuorena tungenut jalkaani korot, vaikka pikkuvarvas on ollut murtunut niin kyllä minä kipua kestän. Laitoin nilkkuri ekaa kertaa jalkaani viimeisiin inidedays blog awardseihin. Puolen tunnin päästä jalkani olivat niin kipeet, että pelkkä istuminen sattui jalkoihini. Ilta oli minun kohdallani pilalla. Lopulta otin kengät jalasta pois ja kävelin varpasillani. Paras päätös ever. Jalat tulivat kuitenkin niin kipeeksi, että seuraavana päivänä käveleminen sattui. Onhan nämä kauneimmat kengät mitkä omistan, mutta en oikeesti keksi miten niitä käyttäisin. Jos me menisimme Mikan kanssa syömään tai drinkeille.

Olen kauan etsinyt kaunista kenkälusikkaa ja olin jo hankkimassa puista, mutta paikallisesta kirpputori Maurin makasiinista löysin tämän kauniin kenkälusikan. Sain instagramin kautta tietää, että seuraajani ja tuttavani vanhemmat ovat omistaneet tämän kenkälusikan.

Yritin aluksi ottaa tilanne kuvaa missä käytän kenkälusikkaa, mutta pitkän vääntämisen jälkeen en onnistunut saamaan kuvia mihin ei olisi tullut varjoja. Jostain syystä tämän kuvan kuitenkin onnistuin saamaan ilman varjoja. Tämä pimeä aika on niin ihanan vaikeaa ja haasteellista bloggaajalle. En tiedä miksi, mutta minulle tulee tästä kuvasta mieleen, joku sm aiheellinen kuva mieleen. 😀 Johtuu varmaan noista koroista, nahan ja kenkälusikan yhdistelmästä. Se näyttää minun silmääni siltä, että kohta joku saa piiskaa. 😀

Leave a Reply