Two in one…

Mä niin filaan tätä taustaa. On todella vaikeeta löytää hyviä kuvauspaikkoja täältä keskeltä ei mitään. Joskus se jopa raivostuttaa, kun olisi monia hyviä ideoita, mutta ei kuvauspaikkoja. Pelkkien kuvien takia en viitsi lähteä yli tunnin matkan päähän Turkuun, mistä mieluisia kuvaus lokaatioita löytyisi varmasti paljon.

Tykkään niin kovin tästä asusta. Se on mukava päällä, mutta samalla tyylikäs. Rakastan sekoittaa kahta eri tyyliä. Seuraavaksi aion kuvata yhdistelmän bleiserin ja hupparin kanssa. Calvin klein lenkkarit on ollut todella onnistunut ostos. Nämä ovat oikeasti lämpimämmät, kun esimerkiksi vuorettomat maiharini.

Kuvien otto aikana minulla oli mukana meidän pieni mies. Osittain hän istui autossa ja välillä hän kieri viereisessä nurmikossa. Voitte kuvitella kuinka tyytyväinen olin, koska olin juuri pessyt hänen ulkovaatteet. Mikosta osaa nykyään myös auttaa kuvien otossa. Hän mielellään ottaa muutamia kuvia, mutta vielä ei keskittyminen riitä siihen, että saadaan minun mielestä tarpeeksi materiaalia. Olen silti todella kiitollinen hänelle avusta ja yleensä kurvataan kaupan kautta hakemaan hänelle vähän namia.

 

Leave a Reply