TERHO…

Oi miksi en tiennyt näin kauniista ravintolan olemassa olosta, kun vasta hiljattain ?  Ravintola Terhon sisustus on mieletön ja hyvin viihtyisä. Henkilökunta ja varsinkin omistajat ovat aivan ihania ja he tekevät ravintolaan tulon hyvin mielekkääksi ja lähtiessä mietit jo milloin seuraavaksi pääsisit paikan päälle. Ravintolassa myydään myös kylillä pantua olutta ja oman paahtimon vasta paahdettua kahvia, joihin todella kannattaa tutustua. Voit osta kahvia myös kotiin tai lahjaksi, joko kokonaisina papuina tai pyytämääsi karkeuteen. Pari päivää sitten huomasin, että heille on tullut Kellaripanimon Kombucha olutta ja Matcha-juoma, jotka ovat alkoholittomia ja niiden pakkaus on hyvin silmiä hivelevä.

Tarkoitus olisi päästä joku viikonloppu Mikan kanssa kahdestaan paikan päälle kuuntelemaan live musiikkia ja nauttimaan toistemme seurasta. Terho on tällä hetkellä auki viikonloppuisin, mutta pian he siirtyvät kesä aikoihin.

Terho vuokraa myös ratsutaloyksiöitä, jotka ovat kivenheiton päästä Kylaravintola ja Kyläpaahtimo Terhosta. Olemme suunnitelleet, että vuokraamme yhdeksi yöksi ratsuyksiön ja vietämme Mikan kanssa päivän Mathildadalissa. Ratsuyksiköissä on oma keittiö, sauna ja parveke. Vaikka asumme 20 minuutin matkan päässä niin haluan ehdottomasti kokea heidän Ratsuyksikön viihtyisyyden ja mielettömän päivän kauniissa maisemissa. Tekemisen puutetta Mathidadalissa ei ole ja kaikki palvelut ovat hyvin lähellä.

Käy ihmeessä tutustumassa heidän omiin sivuihin täältä.

aloitettuu

P4195696

aloitettu

P4195708

seisoooo

P4195715

seisoo

Leave a Reply