THANK YOU

Olen tässä miettinyt miksi minun on vaikeaa ottaa kehuja vastaan ? Ensimmäinen reaktio minulla on välittömästi vähättely ja pistän kädet kasvoille. Teen tätä samaa instagramissa apina emojin avulla 😀 . Olimme tosiaan viime viikonloppuna Turussa rakenna ja sisusta messutalolla. Sain todella paljon kehuja hiuksistani. Se tuntui hyvältä, mutta samalla oudolta. Olen itse kuitenkin tyytyväinen omiin hiuksiini niin miksi minun on niin vaikeaa ottaa hiuksistani kehuja vastaan ? Miettisin tätä pari päivää ja tulin siihen tulokseen, että täällä pienellä paikkakunnalla ei kauhean useasti kehuta ja siksi se ehkä tuntuu oudolta. Palataan takaisin huvittavaan apina emojin käyttöön. Apina emoji joka pitää hymyssä suin käsiä kasvoilla on tapani näyttää vastatessa, että otan kehun nöyränä vastaan. Tästä on tullut minun oma juttuni ja se helpottaa vastaamaan kommentteihin.

Miettisin koko aamun ennen lähtöä messutalolle mitä pistän päälleni. Päädyin harmaaseen tekoturkki takkiin. Oikeastaan se ei ole edes tekoturkkia vaan jotain ihan muuta mille en nyt tällä hetkellä löydä sanaa. Takki sai myös paljon huomiota josta olin todella yllättynyt, koska paikan päällä minusta tuntui, että erotuin liikaa joukosta. Olin positiivisesti yllättynyt ja tulin siihen tulokseen, että takkia täytyy näkyä myös sosiaalisessa mediassa enemmän.

Koti matkalla kävin läpi Mikan kanssa messutalon tapahtumia. En leijunut ilmassa kaikkien niiden kauniiden sanojen vuoksi vaan olin hämmentynyt. Kävin läpi jokaista kaunista sanaa ja päätin, että saan tuntea hyvää oloa niistä hyvää mieltä ja olla ylpeä itsestäni.

Kiitos siis kaikille teille jotka uskotte minuun <3 Toivottavasti joskus pääsen pisteeseen, että uskon myös itse itseeni.

 

 

 

 

 

Leave a Reply