THE SAME BUT…

Different. Asu on melkein täysin sama mitä aiemmin julkaisin tämän puff kaulahuivin kanssa, mutta vaihdoin vain vaatekappaleiden värejä. Kaappini on täynnä midi mittaisia neulehameita ja niihin kuuluvat neulepaidat. Sävyinä löytyy monta eri harmaata, valkoista, mustaa ja nudea. En ikinä kyllästy koko neule asuun ja midi mittaisiin hameisiin. Ne näyttävät hyvältä ja ovat samalla hyvin mukavia päällä. Aiemmin minulle oli tärkeää, etten käyttäisi blogissa samoja vaatekappaleita. Tajusin kuitenkin, että mitä järkeä minun omistaa niitä jos en käytä niitä mahdollisemman paljon. Blogini ei ole kovinkaan suosittu ja kaikki vaatteet olen itse ostanut, joten sillä ei ole niin väliä millaista sisältöä teen. En ole kenellekään tilivelvollinen paitsi itselleni. Tärkeintä on, että blogin pitäminen tuntuu hyvältä ja omanilaiselta.

Vaatteet ovat aina olleet minulle intohimo, mutta tänä syksynä olen ollut sellaisessa mielentilassa, että mikään ei ole innostanut. Yleensä käyn joka päivä kaikki lempi nettiliikeiden  uutuudet läpi ja olen ollut hyvin tarkka, ettei minulta jää mitään uusia aarteita näkemättä. Nyt selaan nettiliikeiden valikoimaa vain silloin tällöin. En tiedä miksi minua ei enää kiinnosta vaatteet tällä hetkellä. Myös mystoryjen kuvat ja videot ovat vähentyneet, vaikka olen kuvia ja videoita ottanut. En vain ole jaksanut julkaista niitä. Olenkohan jollain tavalla puutunut näihin kumpaakin ja siksi ne ovat jääneet taka alalle ? Olen mielummin katsonut telkkarista ohjelmia ja makoillut sohvalla vapaa aikani. Vapaa aikaa tarkoitan niitä tunteja, kun Miko on esikoulussa tai nukkumassa.

 

 

 

 

Leave a Reply