TIME…

Olen ollut todella innoissani Rohje kellojen yhteistyö mahdollisuudesta. Yritän suosia mahdollisemman paljon kotimaisia tuotteita ja olen hylännyt monia ulkomaalaisia kello firmojen yhteistyö pyyntöjä. Rohje kelloja voin mainostaa hyvällä omatunnolla ja tiedän kellon olevan varmasti laatua eikä mitään kiina kamaa. Minulle on myös tärkeätä tuotteiden takana oleva tarina. Miten tuote on luotu ja mitä erilaisia vaiheita tuotteen kehittely on vaatinut.

Before M.I.K.O aikaa kello oli minun tärkein asuste. Jostain syystä kellot jäivät unholaan ja nyt ne ovat palanneet takaisin minun ykkös asusteeksi. Kellon kanssa käytän paljon erilaisia rannekoruja ja sormuksia. Hopea asusteet ovat minun juttuni ja se pätee myös kelloissa. Rohje kello on tuo kyllä näyttävyyttä ilman muitakin asusteita, mutta tällä hetkellä tykkään täyttää ranteeni erilaisilla rannekoruilla. Kello vasemmassa kädessä ja oikeassa kädessä rivi kauniita rannekoruja. Sormiin pujoitan näyttäviä sormuksia, jotka tuovat mieleeni serkkuni Ninan.

Olen tottunut katsomaan kännykästä kuinka paljon kello on ja on tuntunut nostalgiselta katsoa aikaa rannekellosta. Käytätkö kelloa vai katsotko aikaa puhelimesta ?

Mitä muuten tykkäätte minun vanhoista kirjoista, jotka olen pinonnut päällekkäin ?

 

 

 

 

 

Leave a Reply