TOO MUCH…

TOO MUCH EVERYTHING

Siivosin sunnuntaina ja huomasin, että meillä on sisustuksessa ihan liian paljon tavaraa. Katsoin ja tutkin mitä voisin laittaa pois, että kodistamme selkeämmän. Olisi helppoa jos meillä olisi enemmän kaappitilaa niin voisi pistää tiettyjä asioista piiloon hetkeksi ja ottaa ne taas esiin, kun kaipaa vaihtelua. Tuijotin ja tuijotin tavaroitamme ja en osannut päättää mitä voisin pistää piiloon. Päätin antaa itselleni pari päivää aikaa päättää mitä poistan miten sijoitan ne tavarat mitkä saavat jäädä sisustukseen. Syytän tilanteesta kirpputoreja ja oudon hyvää tuuria löytää sieltä aarteita. 😀   Kaipaan silti selkeyttä sisustuksen.

Minulla on sama tilanne vaatekaappien kanssa. Liikaa vaatteita ja kaikki vaatteet hukkuu sinne. Olen käynyt kaapit läpi ja en löydä yhtäkään vaatekappaletta, josta olisin valmis luopumaan. En uskonut, että onnistuisin hankkimaan näin paljon vaatteita, jotka toimivat mielestäni vielä parin vuodenkin jälkeen. Aloitin ajattoman vaatekaapin projektin pari- kolme vuotta sitten ja se taisi onnistua liiankin hyvin. Ennen sitä löysin puolen vuoden välein läjän vaatteita mitkä pistin myyntiin. Nyt en kykene luopumaan mistään.

Minua ahdistaa tavara määrä, mutta minun on vaikeaa luopua mistään. Minun on vain yritettävä löytää tähän asiaan ratkaisu, sillä tälläisenä en siedä sisustustamme ja vaatekaappini sisältöä.

 

 

Leave a Reply