TWO IN ONE..

Pääsin kokeilemaan Gianvito Rossin straphy korkoja ekaa kertaa asukuvien ottolla. Kengät ovat todella taiteelliset ja kauniit, mutta niinkuin pelkäisin niin hyvin epämukavat. Tähän väliin päähäni tulee äitini lause mitä hän on toitottanut minulle useasti : kauneuden takia tarvitsee kärsiä. En täysin ole samaa mieltä hänen kanssaan, mutta kenkien kohdalla mukavuus on minulle toissijaista. Vaikka kengät ovat epämukavat niin en kadu yhtään niiden ostoa. Ne ovat vain niin kauniit, että olen valmis kärsimään.

Veljeni meni viime lauantaina naimisiin ja olin pukeutunut pukuun, jonka kruunasi musta rusetti. Halusin   kuitenkin asuun naisellisuutta ja nämä Gianvito Rossin korot toivat asuun juuri sitä. Hääpaikalla ennen puhettani vaihdoin kengät paksupohjaisiin loafereihin. Halusin, että minulla on mahdollisemman mukava olla, sillä jännitin “puhettani” todella paljon. En halunnut jännityksen päälle pelkoa, että kaadun koroillani. Ajattelin vielä tässä vaiheessa, että vaihdan kengät  puheen jälkeen takaisin, mutta hääpaikan maasto ei oikeen ollut sopiva piikkikoroille. Päätin suojella niitä ja käyttää niitä hieman sopivammassa maastossa. Harmittaa kyllä todella paljon, etten saanut yhtään kuvaa koko asustani näiden korkojen kanssa, mutta voinhan minä lavastaa asukuvat viikonloppuna.

Häistä haluan kertoa tarkemmin seuraavassa postauksessa ja siitä miten onnistuin tällä kertaa elämään  hetket omin silmin. Enkä kameran kautta.

 

vaal

Leave a Reply