WEIRD HABITS…

TÄMÄN TYYLISIÄ POSTAUKSIA ON TULLUT LUETTU MUUTAMA JA NYT PÄÄTIN KIRJOITTAA OMAN VERSION. LUULEN, ETTÄ MUITTEN MIELESTÄ OSA OUDOISTA TAVOISTANI ON LIIAN  KUMMALLISIA KERROTTAVAKSI, JOTEN PIDÄN NE SALAISUUTENA. NÄITÄ KUMMALLISIA TAPOJA MINULTA LÖYTYY PALJON IHAN SENKIN VUOKSI, ETTÄ SUURINOSA OSAN NIISTÄ OLEN OPPINUT MIELENFYSIOTERAPIASSA. ONNEKSI OSA NIISTÄ ON HYVIN PIENIÄ JA TOIVON, ETTEI YMPÄRILLÄ OLEVAT NIITÄ NÄE / IHMETTELE.

 1. JOS JOUDUN OLEMAAN PAIKALLANI TAI HOITAA ESIMERKIKSI PANKKI ASIOITA NIIN VIERELLÄTÄNI LÖYTYY TYHJÄ PAPERI, JOHON KIRJOITAN Suzanne Vegan MY NAME IS LUKA LYRIKOITA. BIISIN KIRJOITTAMISEN JÄLKEEN TUNNEN, ETTÄ PYSTYN KESKITTYMÄÄN TAAS PAREMMIN. LAULAN TÄTÄ SAMAA BIISIÄ MYÖS SIIVOTTESSANI. KIRJOITAN MYÖS TYLSISTYNEENÄ OMAA NIMEÄ PAPERILLE UUDESTAAN JA UUDESTAAN. YLEENSÄ NIIN KAUAN, ETTÄ PAPERI ON TÄYNNÄ.
 2.  JOS KESKITYN RATKAISEMAAN ONGELMAA TAI  OLEN MUUTEN VAAN MIETTELIÄS NIIN SORMENI OVAT SUUNI EDESSÄ JA VÄLILLÄ JOPA  KOKO KÄMMEN.
 3.  RAVINTOLOISSA HAISTAN AINA RUOKAANI ENNEN KUIN SYÖN.
 4. OLEN TODELLA TODELLA PÖKÖKAMMOINEN, JOTEN EN KOSKE OVENKAHVOIHIN VAAN YRITÄN AVATA OVET KYYNÄRPÄÄLLÄ. JOS EN SIINÄ ONNISTU NIIN VENYTÄN HIHAANI JA SEN JÄLKEEN KÄÄRIN HIHAN YLÖS. ( IHAN KUN PÖPÖT EI NIISTÄ HIHOISTA TARTTUISI )
 5. LAITAN AAMULLA HERÄTYKSEN 15 MIN AIKASEMMIN, JOTTA PÄÄSEN AAMURUTIINEIDEN JÄLKEEN MAKAMAAN SOHVALLE 15MINUTIIKSI.
 6. KOTOOTA LÄHTIESSÄNI TARKISTAN, ETTEI UUNI, PESUKONE, SILITYSRAUTA TAI SUORISTUSRAUTA OLE PÄÄLLÄ, VAIKKA EN OLISI NIITÄ KÄYTTÄNYT KOKO PÄIVÄNÄ.
 7.  RAVAAN YMPYRÄÄ PUHELIMESSA PUHUTESSANI.
 8. ISOVELJENI OLI LAPSENA UNISSAKÄVELLYT VESSAN PEILIN ETEEN JA TOISTANUT LAUSETTA: PIRU ON PEILISSÄ. TÄMÄN KERTOMUKSEN JÄLKEEN EN KOSKAAN YÖLLÄ VILKAISE PEILIIN.
 9.  RAKASTAN KEITTOJA, MUTTA MUUSSAN PERUNAT JA SYÖN “KEITTOJA” HAARUKALLA.
 10. INHOAN PARILLISIA LUKUJA (KENGÄT OVAT POIKKEUS. HEH )
 11.  TYKKÄÄN LITISTÄÄ NENÄÄNI. TEEN TÄTÄ JOKA PÄIVÄ JOSSAIN VAIHEESSA. YLEENSÄ TELKKARIA KATSELLESSA.
 12.  ENNEN MIKON SYNTYMISTÄ MINULLA OLI PAKKOMIELE SILITTÄÄ KAIKKI VAATTEENI, JOPA PIKKUHOUSUT JA SUKAT. NYKYÄÄN SILITÄN HYVIN HARVOIN.
 13.  JOS MEILLE TULEE VIERAITA NIIN VAIHDAN OMAA ISTUMAPAIKKAA MINIMISSÄÄN KAKSI KERTAA.
 14. PYRIN ETTEN JOUDU LATAAMAAN KÄNNYKKÄÄ YÖLLÄ JA RAIVOSTUN AAMULLA JOS HUOMAAN, ETTÄ MIKA ON LAITTANUT VARMUUDEN VUOKSI KÄNNYKKÄNI LATAUKSEEN.
 15. TARKISTAN HERÄTYSKELLON AINAKIN KOLME KERTAA, ENNEN KUN PYSTYN PISTÄMÄÄN SILMÄT KIINNI..

EIKÖHÄN TÄSSÄ OLLUT NÄITÄ IHAN TARPEEKSI…

 

P6053176

Leave a Reply