WHITE COS DRESS…

Tämä Cos paitapusero mekko on yksi parhaimmista ostoista mitä olen tehnyt. Miksi ? Se kuuluu kategoriaan ajattomat vaatteet, joita pyrin hankkimaan mahdollisemman paljon. Sellaisia vaatteita mitä käytän vielä kymmenenkin vuoden päästä. Jokainen pukeutuu miten haluaa, mutta minulle on tärkeää, että tulevaisuudessa pukeudun ikäni mukaan. Tämä johtuu varmaan siitä, että oma äitini pukeutuu nuorekkaasti ja varsinkin teini-ikäisenä en voinnut sitä sietää ja välillä, jopa häpesin sitä..

Juuri eilen meillä oli keskustelua mitä hän pistää veljeni tuleviin häihin. Hyvä, etten pyörtynyt kun näin mekon, jota minä kutsun tori vaatteiksi. Häihin pukeutuminen on todella vaativaa. Missään nimessä, et saa pukeutua kokovalkoiseen, mutta se oli jo varmaan suurimmalle osalle täysin selvä fakta. Et myöskään saa viedä morsiammelta huomiota. Huomion voi viedä kahdella tavalla. Voit hankkia liian gaalamisen mekon tai pukeutua huonolla tavalla silmään pistävästi. Mitä omasta mielestäni äitini mekko oli. Olen kyllä itsekkin tehnyt 20-vuotiana jälkimmäisen virheen. Mekkoni oli aivan liian paljasta ja nykyään pitäisin sitä myös mauttomana, mutta minä oppisin virheestäni…

Haluan huomauttaa, että nämä ovat minun mielipiteitäni ja muissa tapauksissa kannustan ihmisiä pukeutumaan juuri miten he itse haluavat. Meillä on kuitenkin vain yksi elämä niin eletään se niin kuin itse halutaan.

P4021930

 

 

Leave a Reply