WILD…

Julkaisin ensimmäisen kuvan isntagramissa ja kyselin, että mikä jakso sex and the city sarjasta heille tulee mieleen tästä kuvasta. Olin ihan varma, että jokainen tietää tähän vastausken, sillä ketä meistä ei olisi sarjaa katsonut useita kertaa läpi. Yllätyksekseni vain yksi tiesi mitä jaksoa tarkoitin.

“Mayby some women aren`t meant to be tamed. Maydy they just  need to run free until they find someone just as wild to run with them`”

Tuleeko nyt mielene mitä jaksoa ajattelin, kun näin tämän upean Tiina Elisabeth Sillankorvan maalauksen ? Tiina on hyvin mielenkiintoinen persoona ja taitelija sielu. Hän elää elämää täysillä ja välittämättä  mitä muut hänestä ajattelevat. Hän ilmaisee itseään vahvasti ja mielipiteitä häneltä ei puutu. Tiinalla on vahva tyylitaju ja olen saanut häneltä vinkkejä upeista merkeistä mistä en ollut ennen edes kuullut. Rakastan Tiinan tyyliä ja hän todella on yksi upein ja vahvoin nainen ketä tunnen. Jos haluat saada inspiraatiota niin kehotan käymään tiinan instagram titlillä

Palataan takaisin Sex and the city lauseeseen. Koen että löysin juuri sellaisen miehen vierelleni. En kuitenkaan halunnut miestä, jonka kassa juosta villinä vierekkäin loputtomiin. Seurustelumme alussa olimme villejä , mutta emme haluneet elää loputtomiin villeinä sieluina. Halusimme rauhoittua yhdessä ja saada elämäämme rauhallisempaa sisältöä. Poikamme syntymän jälkeen kaikki muuttui. Meillä oli pieni vauva sylissä ja samalla minä sairastuin. Nyt kun katson täältä sohvalta miestäni, joka syö samaa iltapalaa joka ilta samaan kellon aikaan, tunnen olevani hyvin onnekas. Hän on minun tuki ja turva. Hän on elämäni rakkaus. Olemme kasvaneet yhdessä aikuisiksi ja nyt meillä on pieni perhe, jonka Miko meille soi.

 

 

Leave a Reply